2023/2 Yeni Memur Alımı Kılavuzu Yayımlandı! KPSS 60 Büro Personeli

2023/2 Yeni Memur Alımı Kılavuzu Yayımlandı! KPSS 60 Büro Personeli

Sakarya Üniversitesi güncel personel alımı başvuruları alınacak. 2023/2 yeni memur alımı kılavuzu açıklandı. Başvuru süreci, şartlar bu yazımızda yer alıyor.

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 2023/2 başvuruları kapsamında 2022 KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte gerekli tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, 2022 KPSS Lisans mezunları için KPSS/P3, Önlisans mezunları için KPSS/P93, Lise ve Dengi mezunları için KPSS/P94 puanına sahip olmak, tüm adayların görevini yapmasında akli, fiziki bir engeli bulunmamak, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamaları gerekmektedir.

Memur alımı mezuniyet nitelikleri nelerdir?

1 Büro Personeli (Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Yükseköğretim programlarının Türk Dili ve Edebiyatı, Eski Türk Edebiyatı, Türk Dili, Türk Edebiyatı, Türkçe, Yeni Türk Dili ve Edebiyatı Lisans programlarının birinden mezun olmak, Diksiyon ve Güzel Konuşma, Değerler Eğitimi Eğitmenliği, Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı, İşaret Dili Temel Eğitimi, Beden Dili Etkili İletişim ve Sunum Teknikleri, Yaratıcı Yazarlık Eğitmen Eğitimi sertifikalarına sahip olmak Alanında En az 3 yıl çalıştığını SGK Hizmet dökümü ile belgelendirmek, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, İletişim Koordinatörlüğündeki hizmetleri yerine getirmek üzere görevlendirilecektir.

1 Büro Personeli (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Yükseköğretim programlarının Türkçe Öğretmenliği Lisans programından mezun olmak, Yükseköğretim Kurumlarında alanında çalıştığını SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek, Eğitim ve Öğrenci Koçluğu, Proje Yazma ve Hazırlama, Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi sertifikalarına sahip olmak, Askerliğini yapmış olmak veya askerlikle ilişiği bulunmamak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Türkçe Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) 'ndeki proje çalışmaları ve diğer hizmetleri yerine getirmek üzere görevlendirilecektir.

1 Büro Personeli (Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Yükseköğretim programlarının İletişim Tasarımı ve Medya, İletişim Tasarımı lisans programlarından birinden mezun olmak, Usta Öğretici Oryantasyon Kurs Programı, Web Sitesi Kullanılabilirliği, Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi, İş Yaşamında Kuşaklar Arası İletişim, İnsansız Hava Aracı Sportif/Amatör Pilot Sertifikası, T.C. Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı Katılım Belgesi, Fotoğrafçılık Eğitimi, Diksiyon, Dijital Çağda Stratejik Düşünme Teknikleri Eğitimi, Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü), Kişisel İmaj Yönetimi Eğitimi, Dijital Benim işim Projesi Dijital Pazarlama Eğitimi Sertifikalarına sahip olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, İletişim Koordinatörlüğündeki hizmetleri yerine getirmek üzere görevlendirilecektir.

Sakarya Üniversitesi memur alımı başvuru süreci

Sakarya Üniversitesi memur alımı başvuruları şahsen yapılacaktır. Başvurular 31 Temmuz’a kadar olacak. Adaylar “Esentepe Kampüsü Personel Dairesi Başkanlığı Yurtlar A2 Blok 1. Kat Sözleşmeli Personel ve Sürekli İşçi Servisine” başvurularını yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum