Devlet Hastanesi 32 Branşta Yeni Memur Alımı Bugün Açıklandı! KPSS 55

Devlet Hastanesi 32 Branşta Yeni Memur Alımı Bugün Açıklandı! KPSS 55

Devlet hastane personeli alımı başvuruları kapsamında 32 farklı ünvanda olmak üzere KPSS 55 puanla memur alımı açıklandı. Başvurular, şartlar ve en az lise memur alımları bu yazımızda.

Kamu Üniversitesine ikamet şartsız memur alımı başladı. 4/B sözleşmeli personel alım ilanına başvurular online olarak alınacak. Mülakatsız atama olacak. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. Eczacı pozisyonu için KPSS şartı aranmayacaktır.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, (Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93, ortaöğretim (lise ve dengi) mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.). KPSS 55 puan isteniyor. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Görevinin devamına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamak gerekmektedir.

Devlet hastanesi personeli alımı branşları nelerdir?

Büro Personeli, Spor Uzmanı, Teknisyen (Elektrik), Teknisyen (İnşaat), Teknisyen (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme), Tekniker (Ziraat), Destek Personeli, Aşçı, Hizmetli, Hastabakıcı, Acil Tıp Teknisyeni, Diyetisyen, Eczacı, Fizyoterapist, Mühendis, Sağlık Fizikçisi, Tıbbi Sekreter, Anestezi Teknikeri, Tıbbi Laboratuvar Teknikeri, Acil Tıp Teknikeri, Elektronörofizyoloji Teknikeri, Diyaliz Teknikeri, Eczane Hizmetleri Teknikeri, Radyoloji Teknikeri, Tekniker (Bilgisayar), Tekniker (Biyomedikal), Destek Personeli, Teknisyen (Elektrik), Veteriner Sağlık Teknikeri, Psikolog, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri, Diş Protez Teknikeri.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

4 Büro Personeli Yükseköğretim kurumlarının İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinin birinden mezun olmak.

1 Spor Uzmanı Yükseköğretim Kurumlarının Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi veren bölümleri ile Spor Bilimleri Fakültesi veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu lisans programlarından birinden mezun olmak, Türkiye Su Altı Federasyonundan alınmış geçerlilik süresi dolmamış en az bronz cankurtaran belgesine sahip olmak, Yüzme branşında en az ikinci kademe antrenörlük belgesine sahip olmak.

3 Teknisyen (Elektrik) Ortaöğretim kurumlarmm; - Elektrik, - Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Elektrik Bölümü, - Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Asansör Sistemleri, Bobinaj, Büro Makineleri Teknik Servisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi, Endüstriyel Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sistemleri bölümlerinin/alanlarının herhangi birinden mezun olmak, Üniversitemiz birimlerinde çeşitli elektrik tesisat işlerinde çalıştırılacaktır. Üniversitemiz birimlerinde çeşitli elektrik tesisat işleri için görev sırasında eğitim verilecektir.

2 Teknisyen (İnşaat) Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir inşaat bölüm/alanından mezunu olmak, Üniversitemiz birimlerinde çeşitli inşaat bakım onarım işlerinde çalıştırılacaktır. En az 180 gün asmatavan, alçıpan, duvar, fayans, boya, karo inşaat işlerinde çalışmış olmak ve başvuru genel şartlarında belirtildiği şekilde belgelendirmek. (Meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümü ile)

3 Teknisyen (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) Ortaöğretim kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Tesisat ve İklimlendirme Teknolojisi bölümünden/alanından mezun olmak, Üniversitemiz birimlerinde çeşitli mekanik tesisat işlerinde çalıştırılacaktır. Üniversitemiz birimlerinde çeşitli mekanik tesisat işleri için görev sırasında eğitim verilecektir.

1 Tekniker (Ziraat) Yükseköğretim kurumlarının Bahçe Tarımı, Bağcılık, Sebze Üretimi, Bitki Koruma, Çayır-Mera ve Yem Bitkileri, Tarla Bitkileri, Organik Tarım, Endüstriyel Bitkiler Yetiştiriciliği, Seracılık, Tarım, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.

16 Destek Personeli (Hizmetli) Ortaöğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak, Üniversitemiz birimlerinin açık, kapalı (tüm merkezlerde) alanların temizliği, basit bakım ve onarım, ısıtma, soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, dağıtım ve taşıma gibi hizmetlerinde çalıştırılacaktır. Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak.

7 Destek Personeli (Aşçı) Ortaöğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak, Kamu kurumlarından onaylı “aşçı” sertifikası, kurs bitirme belgesi, ustalık belgelerinden birine veya Mesleki Yeterlilik Kurumundan onaylı “aşçı” mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını gösteren sağlık kurulu raporu ile belgelendirmek, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Üniversitemiz birimlerinin açık, kapalı (tüm merkezlerde) alanların temizliği, basit bakım ve onarım, ısıtma, soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, dağıtım ve taşıma gibi hizmetlerinde çalıştırılacaktır.

11 Destek Personeli (Hastabakıcı) Ortaöğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek, Üniversitemiz birimlerinin açık, kapalı (tüm merkezlerde) alanların temizliği, basit bakım ve onarım, ısıtma, soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, dağıtım ve taşıma gibi hizmetlerinde çalıştırılacaktır.

2 Diğer Sağlık Personeli (Acil Tıp Teknisyeni) Ortaöğretim kurumlarının (Sağlık Meslek Lisesi) Acil Sağlık Hizmetleri Alanı-Acil Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu olmak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek, Belgelendirmek koşulu ile alanında en az üç yıl herhangi bir sağlık kuruluşunda çalışmış olmak, Hastane Öncesi Travma ve Resüstasyon Eğitimi, Erişkin İleri Yaşam Desteği Eğitimi, Çocuklarda İleri Yaşam Desteği Eğitim Sertifikalarına sahip olmak.

1 Diyetisyen Yükseköğretim kurumlarının Beslenme ve Diyetetik Programından mezun olmak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

2 Eczacı Yükseköğretim kurumlarının Eczacılık Programından mezun olmak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Fizyoterapist Yükseköğretim kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Mühendis (Biyomedikal) Yükseköğretim kurumlarının Biyomedikal Mühendisliği Lisans Programından mezun olmak Belgelendirmek kaydıyla Sağlık Kuruluşlarının Klinik Mühendislik veya Teknik Hizmetler birimlerinde en az 2 yıl süreyle çalışmış olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

2 Sağlık Fizikçisi Yükseköğretim kurumlarının Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği lisans eğitimi üzerine, radyoterapi uygulamaları, radyoterapi fiziği, diagnostik radyoloji fiziği veya nükleer tıp fiziği dallarının birinde yüksek lisans mezunu veya lisansüstü eğitiminin (yüksek lisans) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu alanlara eşdeğer olduğunu gösterir belgeye sahip olmak, Prowess Panther, Accuray Precision tedavi planlama sistemlerini kullanma yetki belgesine sahip olmak, Belgelendirmek koşulu ile en az üç yıl herhangi bir sağlık kuruluşunda Radyasyon Onkolojisi bölümünde çalışmış olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

2 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

8 Sağlık Teknikeri (Anestezi) Yükseköğretim kurumlarının Anestezi önlisans programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

3 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Laboratuvar) Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Laboratuvar önlisans programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

4 Sağlık Teknikeri (Acil Tıp) Yükseköğretim kurumlarının İlk ve Acil Yardım önlisans programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji) Yükseköğretim kurumlarının Elektronörofizyoloji önlisans programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

2 Sağlık Teknikeri (Diyaliz) Yükseköğretim kurumlarının Diyaliz önlisans programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri (Eczane Hizmetleri) Yükseköğretim kurumlarının Eczane Hizmetleri önlisans programından mezun olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

2 Sağlık Teknikeri (Radyoloji) Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji/Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programından mezun olmak, Belgelendirmek koşulu ile alanında en az üç yıl herhangi bir sağlık kuruluşunda çalışmış olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Tekniker (Bilgisayar) Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Teknikerliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Tekniker (Biyomedikal) Yükseköğretim kurumlarının Biyomedikal Cihaz Teknolojisi programından mezun olmak, Belgelendirmek kaydıyla Sağlık Kuruluşlarının Klinik Mühendislik veya Teknik Hizmetler birimlerinde en az 2 yıl süreyle çalışmış olmak, Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Destek Personeli (Erkek) Ortaöğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak, Kamu kurumlarından onaylı servis elemanı veya garsonluk vb. sertifikasına sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek, Millî Eğitim Bakanlığının onaylı hijyen eğitimi belgesine sahip olmak, Üniversitemiz birimlerinin açık, kapalı (tüm merkezlerde) alanların temizliği, basit bakım ve onarım, ısıtma, soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, dağıtım ve taşıma gibi hizmetlerinde çalıştırılacaktır.

1 Teknisyen (Elektrik) Meslek Liselerinin Elektrik - Elektronik Teknolojisi/Bobinaj alanından mezun olmak Jeneratör Tamir, Bakım, Onarım veya bobinaj alanlarında toplam 5 yıl çalışmış olduğunu belgelemek (Meslek kodunu gösterir SGK Hizmet dökümü ile) 2 yıl trijenerasyon sisteminde deneyim sahibi olmak (Çalışmış olduğu kurumdan alacağı belge yeterlidir.) Vardiyalı ve Nöbet usulü ile çalışmaya engel durumu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri (Veteriner Sağlık) Yükseköğretim kurumlarının Laborant ve Veteriner Sağlık önlisans programından mezun olmak, Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 3 yıl çalışmış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

1 Psikolog Yükseköğretim kurumlarının Psikoloji lisans bölümü mezunu olmak, Wechsler Intelligence Scale for Children Fourth Edition - Çocuklar İçin Wechsler Zeka Ölçeği Dördüncü Baskı (WISC 4) uygulama sertifikasına sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek.

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Yükseköğretim kurumlarının Özel Güvenlik ve Koruma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri önlisans programlarından mezun olmak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde sayılan şartlara haiz olmak, 170 cm’den kısa olmamak ve bunu belgelendirmek. Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15 kilodan az ve fazla olmamak, (Tartılma ve ölçülme çıplak ayakla olmak kaydıyla sağlık kuruluşlarından belgelendirilmelidir.) Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak, Güvenlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelendirmek.

3 Sağlık Teknikeri (Ağız ve Diş Sağlığı) Yükseköğretim kurumlarının Ağız ve Diş Sağlığı önlisans programından mezun olmak.

2 Sağlık Teknikeri (Diş Protez) alımı için Yükseköğretim kurumlarının Diş Protez Teknikerliği/Diş Protez Teknolojisi önlisans programından mezun olmak, Lazer sinter cihazı kullanım sertifikasına sahip olmak, Dental CNC makinesi, dental model tarayıcı yazılım programı kullanım sertifikalarına sahip olmak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi memur alımı süreci

Necmettin Erbakan Üniversitesi internet adresinden online olarak eksiksiz yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Süreç 16 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Adaylar sadece tek bir pozisyon için nitelik kodu belirterek başvuru yapacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum