Kamuya Yeni 94 Memur Alımı Bugün Açıklandı! KPSS Taban Puan Şartsız
Kamu kurumu bünyesinde yeni 94 memur personel alımı başvuruları alınacak. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.
Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. Mülakatsız kamu memur alımı başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.
Kamu personeli alımı şartları nelerdir?
Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlikle ilgisi bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, Lisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP93, Lise mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet (vardiya) usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekiyor.
Memur alımı nitelikleri nelerdir?
1 Destek Personeli (Hizmetli- Erkek) Ortaöğretim mezunu olmak. Katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçisi sertifikasına sahip olmak. En az 700 saatlik bahçıvanlık sertifikasına sahip olmak. En az 2 yıl çalışma tecrübesi olmak. Gerektiğinde Hizmetli kadrosuna ait görevlerin tamamını yürütecektir. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
1 Destek Personeli (Hizmetli- Erkek) Ortaöğretim mezunu olmak. En az 700 saatlik bahçıvanlık sertifikasına sahip olmak. Hijyen eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 2 yıl çalışma tecrübesi olmak. Gerektiğinde Hizmetli kadrosuna ait görevlerin tamamını yürütecektir. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
1 Destek Personeli (Hizmetli- Kadın) Ortaöğretim mezunu olmak. En az 700 saatlik bahçıvanlık sertifikasına sahip olmak. Usta öğreticilik belgesine sahip olmak. Gerektiğinde Hizmetli kadrosuna ait görevlerin tamamını yürütecektir. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
17 Destek Personeli (Hizmetli) Ortaöğretim mezunu olmak. Gerektiğinde Hizmetli kadrosuna ait görevlerin tamamını yürütecektir. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
1 Destek Personeli (Aşçı) (Erkek) Gastronomi ve Mutfak Sanatları lisans programından mezun olmak. Gıda ve su sektöründe çalışanlar için hijyen eğitimi sertifikasına sahip olmak. B1 seviyesinde İngilizce sertifikasına sahip olmak. En az 1 yıl aşçı ya da aşçı yardımcısı olarak çalışmış olmak ve belgelendirmek. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
1 Destek Personeli (Aşçı) (Erkek) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik lisans programından mezun olmak. Gıda ve su sektöründe çalışanlar için hijyen eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 150 saatlik aşçı çırağı sertifikasına sahip olmak. En az 2 yıl aşçı ya da mutfak görevlisi olarak çalışmış olmak ve belgelendirmek. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
6 Destek Personeli (Aşçı) (Kadın/Erkek) Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
1 Destek Personeli (Hasta Bakıcı) (Kadın) Yaşlı bakımı önlisans programından mezun olmak. En az 500 saatlik tıbbi sekreterlik sertifikasına sahip olmak. En az 500 saatlik hasta kayıt kabul sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik iş güvenliği ve işçi sağlığı sertifikasına sahip olmak. A1 seviyesinde Rusça sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik Türk işaret dili sertifikasına sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
9 Destek Personeli (Hasta Bakıcı) (Kadın/Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanı ve dallarından mezun olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu ve benzeri engeli bulunmamak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
1 Diyetisyen Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak. En az 3 yıl alanında tecrübe sahibi olmak. “Çocuklarda Büyümenin İzlenmesi-Gereksinimlerin Hesaplanması-Epilepsi ve Ketojenik Diyet Uygulamaları” eğitimi sertifikasına sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
1 Hemşire Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak. İlk yardım sertifikasına sahip olmak. Çalışanları iş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik Türk işaret dili sertifikasına sahip olmak. A2 seviyesinde İngilizce sertifikasına sahip olmak. En az 2 yıl işyeri hemşiresi olarak çalışmış olmak.
1 Hemşire Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak Üçüncü basamak sağlık hizmeti veren sağlık kuruluşlarında en az 3 yıl hemşire olarak çalışmış olmak.
1 Hemşire Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak. İlk yardım sertifikasına sahip olmak. İkinci basamak sağlık hizmeti veren kuruluşlarda en az 1 yıl hemşire olarak çalışmış olmak.
1 Hemşire Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak. Alanında çalışma tecrübesi olmak.
1 Hemşire Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans programından mezun olmak. İkinci basamak sağlık hizmeti veren kuruluşlarda en az 1 yıl yoğun bakım hemşiresi olarak çalışmış olmak.
1 Hemşire Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans programından mezun olmak. En az 250 saat Disleksi uygulayıcı eğitimi sertifikasına sahip olmak. Emzirme danışmanlığı eğitimi sertifikasına sahip olmak. Hasta hakları ve sağlık hukuku eğitimi sertifikasına sahip olmak. Yönetici hemşire geliştirme eğitimi sertifikasına sahip olmak. İkinci basamak sağlık hizmeti veren kuruluşlarda hemşire olarak çalışmış olmak.
24 Hemşire Yükseköğretim Kurumlarının Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans programından mezun olmak.
1 Laborant Tıbbi laboratuvar teknikleri önlisans programından mezun olmak. En az 120 saatlik Türk işaret dili sertifikasına sahip olmak. İlk yardım sertifikasına sahip olmak. Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip olmak.
1 Laborant Tıbbi laboratuvar teknikleri önlisans programından mezun olmak. En az 120 saatlik iş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik biyomedikal kalibrasyon eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik Laboratuar yönetimi eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik Hastanelerde bilişim sistemleri eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik hijyen ve sanitasyon eğitimi sertifikasına sahip olmak.
1 Laborant Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik önlisans programından mezun olmak. İlk yardım sertifikasına sahip olmak. İş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip olmak. Bilgisayar operatörlüğü sertifikasına sahip olmak. AFAD tarafından verilmiş hafif arama kurtarma eğitimi sertifikasına sahip olmak. İkinci basamak sağlık hizmeti veren kuruluşlarda çalışma tecrübesi olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim Kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az 300 saatlik anestezi cihaz ekipmanları kullanımı sertifikasına sahip olmak. En az 250 saatlik anestezik ilaçlar ve etkilerinin yönetimi sertifikasına sahip olmak. En az 1 yıl çalışma tecrübesi olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim Kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak. Tıbbi atıklar sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik Türk işaret dili sertifikasına sahip olmak. En az 100 saatlik hijyen eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 180 saatlik sterilizasyon ve dezenfeksiyon sertifikasına sahip olmak. Alanında çalışma tecrübesi olmak.
3 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az 120 saatlik işaret dili eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 280 saatlik tıbbi sekreterlik sertifikasına sahip olmak. Hijyen ve sanitasyon eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik sterilizasyon ve dezenfeksiyon eğitimi sertifikasına sahip olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Üçüncü basamak sağlık kuruluşlarında en az 5 yıl çalışmış olmak. İş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik işaret dili eğitimi sertifikasına sahip olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az 160 saatlik bilgisayar operatörlüğü sertifikasına sahip olmak. İlk yardım sertifikasına sahip olmak. En az 170 saatlik danışma görevlisi sertifikasına sahip olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az 120 saatlik Türk işaret dili eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik A1 seviye İngilizce sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik A1 seviye Almanca sertifikasına sahip olmak. En az 300 saatlik öz bakıma destek elemanı eğitimi sertifikasına sahip olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az 160 saatlik bilgisayar operatörlüğü sertifikasına sahip olmak. Üçüncü basamak sağlık hizmeti veren kuruluşlarda en az 3 yıl çalışmış olmak. Alanında en az 10 yıl tecrübesi olmak.
2 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans programlarının birinden mezun olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının İlk ve Acil Yardım önlisans programından mezun olmak. Temel İlk Yardım eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik işaret dili eğitimi sertifikasına sahip olmak. İş güvenliği eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 160 saatlik bilgisayar operatörlüğü sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik hasta ilişkileri ve stres yönetimi eğitimi sertifikasına sahip olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının İlk ve Acil Yardım önlisans programından mezun olmak. C2 seviyesinde İngilizce sertifikasına sahip olmak. İkinci basamak sağlık hizmeti veren kuruluşlarda en az 2 yıl çalışmış olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının İlk ve Acil Yardım önlisans programından mezun olmak. En az 120 saatlik işaret dili sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik sağlık bakım elemanı sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik travma psikolojisi eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 120 saatlik hijyen ve sanitasyon eğitimi sertifikasına sahip olmak. En az 180 saatlik sterilizasyon ve dezenfeksiyon eğitimi sertifikasına sahip olmak.
2 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım önlisans programlarının birinden mezun olmak.
1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Elektronörofizyoloji önlisans programından mezun olmak. Üçüncü basamak sağlık hizmeti veren kuruluşlarda çalışmış olmak. Polisomnografi ve video EEG çekimi yapmış olmak ve bunu belgelendirmek. En az 5 yıl tekniker ya da teknisyen olarak çalışmış olmak.
1 Teknisyen (İklimlendirme ve Soğutma) Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.
1 Teknisyen (Elektrik ve Tesisatı) Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.
Mersin Üniversitesi memur alımı süreci
Mersin Üniversitesi memur alımları için adayların öncelikle istenen belgeler kısmında yer alan 1 (bir) numaralı online başvuru yapmaları zorunludur. Online başvurusunu tamamlayan adaylar asıl başvurularını ilan bitim tarihine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır. Başvurular 18 Aralık'a kadar yapılabilir.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.