Ocak Ayı İlkokul İlköğretim Lise Önlisans Lisans 261 Memur İşçi Alımı

Ocak Ayı İlkokul İlköğretim Lise Önlisans Lisans 261 Memur İşçi Alımı

En az ilkokul olmak üzere ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunları için 261 kamu personeli alımı başvuru kılavuzları açıklandı. Detaylar ve tüm süreç bu haberimizde yer alıyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 195 Sözleşmeli Personel Alım İlanı, daimi 31 işçi alımı ile daimi engelli 35 işçi alımı bugün açıklandı. 3 farklı ilana başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları nelerdir?

195 kadro için genel şartları şu şekildedir: 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, KPSS puanına sahip olmak gerekiyor.

195 memur alımı için nitelikler nelerdir?

1 AVUKAT Yükseköğretim Kurumlarının Hukuk Fakültesi mezunu olmak. Başvuru tarihi bitimi itibarıyla Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

1 SPOR UZMANI “CankurtaraN” Yükseköğretim Kurumlarının Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Spor Bilimleri Fakültesi lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’ndan alınmış geçerlilik süresi dolmamış cankurtaran belgesine sahip olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını bitirmemiş olmak.

1 VETERİNER HEKİM Yükseköğretim Kurumlarının Veteriner Fakültesi mezunu olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. Alanında deneyimli olduğunu belgelendirmek. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. Bu pozisyona atanmaya hak kazanan adaylar, Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanlığının görevlendireceği tüm birimlerde çalışmak ve her türden hayvan ile ilgilenmek zorundadır.

1 ECZACI Yükseköğretim Kurumlarının Eczacılık Fakültesi mezunu olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 FİZYOTERAPİST Yükseköğretim Kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programlarından birinden mezun olmak. Alanında deneyimli olduğunu belgelendirmek.

3 EBE Yükseköğretim Kurumlarının Ebelik Bölümü lisans mezunu olmak.

3 HEMŞİRE Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak.

6 HEMŞİRE Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak. Hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

6 HEMŞİRE Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak. Genel yoğun bakım veya cerrahi yoğun bakım ünitelerinde en az 1 yıl Hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

3 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Yataklı tedavi Kurumlarının acil servis ve yoğun bakım ünitelerinde en az 3 yıl hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Üniversite Hastanelerinde en az 3 yıl çalışmış olduğunu belgelemek. Enfeksiyon hemşiresi olarak görev yaptığını belgelemek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Kamu Kuramlarında hemşirelik hizmetlerinde en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelemek. Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardımcı eğitimi belgesine sahip olmak.

3 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Anesteziyoloji yoğun bakım veya Nöroloji yoğun bakım ünitelerinde en az 1 yıl hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelemek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Acil servis ünitesinde en az 1 yıl hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Ameliyathane ünitesinde en az 1 yıl hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Yeni doğan yoğun bakım ünitesinde en az 1 yıl hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Kadın doğum yoğun bakım ünitesinde en az 1 yıl hemşirelik hizmetlerinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.

2 HEMŞİRE Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak. Sağlık Bakanlığı onaylı neonatal resüsitasyon programı uygulayıcı belgesine sahip olmak.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (Anestezi) Anestezi programı önlisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra yataklı tedavi kuramlarında anestezi teknikeri olarak iş tecrübesinin olduğunu belgelendirmek. Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardımcı belgesine ve Üniversite onaylı hijyen ve sanitasyon ile yaşlı bakımı kurs bitirme belgelerine sahip olmak.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı önlisans mezunu olmak.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı önlisans mezunu olmak. Üniversite hastanelerinde arşiv destek elemanı olarak çalışmış olduğunu ve bilgi yönetim sistemi sunucuları, işletim sistemlerinin yönetimi, dijital arşiv yönetimi ve hastane bilgi yönetim sistemleri ile ilgili eğitim aldığını belgelemek.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı önlisans mezunu olmak. Üniversite hastanelerinde tıbbi sekreter olarak veya faturalama alanında en az 2 (iki) yıl çalışmış olduğunu belgelemek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni kurs bitirme belgesine sahip olmak.

4 SAĞLIK TEKNİKERİ (Dezenfeksiyon, Strelizasyon ve Antisepsi) Dezenfeksiyon, Strelizasyon ve Antisepsi Teknikerliği önlisans mezunu olmak.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (Ameliyathane Hizmetleri) Ameliyathane Hizmetleri programı önlisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra yataklı tedavi kuramlarında ameliyathane teknikeri olarak iş tecrübesinin olduğunu belgelemek.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (Ameliyathane Hizmetleri) Ameliyathane Hizmetleri programı önlisans mezunu olmak. Ameliyathane teknikeri olarak en az 3 yıl çalışmış olduğunu belgelemek.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Biyomedikal Cihaz Teknolojisi) Biyomedikal Cihaz Teknolojisi programı önlisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra alanında iş tecrübesi olduğunu belgelendirmek.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Diyaliz) Diyaliz programı önlisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra alanında iş tecrübesi olduğunu belgelendirmek.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Elektronörofizyoloji) Elektronörofizyoloji önlisans programından mezun olmak. Üniversite hastanelerinin beyin cerrahi ameliyathanelerinde nöromonitorizasyon yapılan hastalarda elektronörofizyoloji teknikeri olarak çalıştığını belgelemek. Üniversite onaylı nörobilim uygulamaları eğitim belgesine sahip olmak.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (Tıbbi Görüntüleme Teknikleri) Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı önlisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra yataklı tedavi kuramlarında tıbbi görüntüleme teknikeri olarak iş tecrübesinin olduğunu belgelemek. Sağlık Bakanlığı onaylı mamografi, MR, BT çekim teknikleri ve otomatik enjektör eğitimi belgelerine sahip olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Tıbbi Görüntüleme Teknikleri) Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı önlisans mezunu olmak. Tıbbi görüntüleme teknikeri olarak en az 3 yıl çalışmış olduğunu belgelemek. Sağlık Bakanlığı onaylı mamografi, MR, BT çekim teknikleri ve otomatik enjektör eğitimi belgelerine sahip olmak.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (Ağız ve Diş Sağlığı ) Ağız ve Diş Sağlığı programı önlisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra alanında iş tecrübesinin olduğunu belgelendirmek.

1 LABORANT Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans mezunu olmak. Üniversite hastanelerinin laboratuvar birimlerinde en az 3 yıl çalışmış olduğunu belgelemek.

4 LABORANT Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans mezunu olmak. Hormon ve biyokimya, eliza teknikleri, hemogram, koagülasyon, sedimantasyon, idrar ve kan gruplama cihazları eğitim belgelerine sahip olmak. Mezuniyetinden sonra alanında iş tecrübesi olduğunu belgelendirmek.

1 BİOLOG Yükseköğretim Kurumlarının Biyoloji Bölümü lisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra alanı ile ilgili yataklı tedavi kuramlarında en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.

1 BİOLOG Yükseköğretim Kurumlarının Biyoloji Bölümü lisans mezunu olmak. Üniversite hastanelerinin mikrobiyoloji laboratuvarlarında en az 3 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek. Dezenfeksiyon ve sterilizasyon ile pcr eğitim belgelerine sahip olmak.

1 DİĞER SAĞLIK (Perfüzyonist) Yükseköğretim Kurumlarının Perfüzyon bölümü lisans programından mezun olmak.

1 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (Odyolog) Yükseköğretim Kurumlarının Odyoloji bölümü lisans programından mezun olmak. Mezuniyetinden sonra Odyolog olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek. Üniversite onaylı İş Sağlığı ve Güvenliği temel eğitimi ve Fonksiyonel HIT kurs belgelerine sahip olmak.

1 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (Dil ve Konuşma Terapisi ) Yükseköğretim Kurumlarının Dil ve Konuşma Terapisi bölümü lisans programından mezun olmak.

2 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (Veteriner Sağlık Teknisyeni ) (ERKEK) Meslek liselerinin Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği bölümü mezunu olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. Bu pozisyona atanmaya hak kazanan adaylar, Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanlığının görevlendireceği tüm birimlerde çalışmak ve her türden hayvan ile ilgilenmek zorundadır.

2 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (Sağlık Teknisyeni) Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve Dengi) Acil Tıp Teknisyeni mezunu olmak. Üniversite onaylı Temel İlk Yardım Eğitimi, Hasta ve Yaşlı Bakımı Eğitimi, Ambulans Şoförlüğü Eğitimi belgelerine sahip olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak.

2 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (Sağlık Teknisyeni) Ameliyathane hizmetleri programı önlisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra Ameliyathane Hizmetleri ile ilgili uygulamalı eğitim belgesine sahip olmak. Mezuniyetinden sonra yataklı tedavi kurumlarında ameliyathane teknikeri olarak iş tecrübesinin olduğunu belgelemek.

1 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (Sağlık Teknisyeni) Yükseköğretim Kurumlarının İlk ve Acil Yardım Programı önlisans mezunu olmak. Üniversite hastanelerinde ilk ve acil yardım teknikeri veya acil tıp teknisyeni olarak en az 5 yıl çalışmış olduğunu belgelemek.

1 MÜHENDİS (Bilgisayar) Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

1 MÜHENDİS (Elektrik) Yükseköğretim Kurumlarının Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. Alanı ile ilgili araştırma ve geliştirme elemanı olarak mesleki iş tecrübesinin olduğunu belgelemek ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğretici kurs bitirme belgesine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 TEKNİSYEN (Elektrik-Elektronik) Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanının Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü dalından mezun olmak. Alanı ile ilgili mesleki tecrübesinin olduğunu belgelemek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü ile usta öğretici kurs bitirme belgelerine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 TEKNİSYEN (Elektrik-Elektronik) Meslek Liselerinin Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanının Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü dalından mezun olmak. Alanı ile ilgili en az 3 yıl mesleki tecrübesinin olduğunu belgelemek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü ile usta öğretici kurs bitirme belgelerine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 TEKNİSYEN (Bilgisayar) Ortaöğretim Kurumlarının Bilişim Teknolojileri alanı Web Programcılığı dalından mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı web tasarım programı, bilgisayar destekli üç boyutlu tasarım programı ve bilgisayar işletmenliği kurs bitirme belgelerine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 TEKNİSYEN (Bilgisayar) Ortaöğretim kurumlarının Bilişim Teknolojileri alanı Bilgisayar Teknik Servisi dalından mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmenliği operatörlüğü kurs bitirme ve Bilgisayar Teknik Servisi ustalık belgesine sahip olmak. Yükseköğretim Kurumlarına bağlı Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde iş tecrübesi olduğunu belgelendirmek. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

1 TEKNİSYEN (Makine) Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi veya Makine ve Tasarım Teknolojisi alanından mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğretici kurs bitirme belgesine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

4 TEKNİSYEN (Tesisat Teknolojisi/Isıtma-Doğalgaz/ Soğutma ve İklimlendirme) Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alan ve dallarından birinden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğretici kurs bitirme belgesine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 TEKNİSYEN (İnşaat) Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi alan ve dallarının birinden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğretici kurs bitirme belgesine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 TEKNİSYEN (Mobilya ve Dekorasyon) Ortaöğretim Kurumlarının Mobilya ve İç Mekan Tasarımı veya Ahşap Teknolojisi alan ve dallarından birinden mezun olmak. MEB onaylı usta öğretici kurs bitirme belgesine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının İktisat bölümü lisans mezunu olmak. Mezuniyetinden sonra alanında iş tecrübesi olduğunu belgelendirmek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğretici oryantasyon, temel sekreterlik hizmetleri ile büro yönetimi ve sekreterlik kurs bitirme belgelerine sahip olmak. İnovasyon, girişimcilik eğitim belgesine sahip olmak.

3 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının Kamu Yönetimi veya İktisat bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Girişimcilik uzmanı olarak en az 1 yıl çalıştığını ve girişimcilik ile ilgili program tasarımı ve uygulaması alanında deneyime sahip olduğunu belgelemek. Yükseköğretim Kuramlarından eğitici eğitimi almış olduğunu belgelemek. Fizibilite hazırlama eğitimi almış olmak ve bunu belgelendirmek. Proje döngüsü yönetimi eğitimi vermiş olmak ve bunu belgelendirmek.

1 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının İşletme bölümü lisans mezunu olmak. Ön Muhasebeci, Muhasebe Yetkilisi, Muhasebe Uzmanı veya Muhasebe Meslek Elemanı olarak en az 5 yıl çalışmış olduğunu belgelemek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni kurs bitirme belgesine sahip olmak.

2 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının İşletme bölümü lisans mezunu olmak. Yükseköğretim Kuramlarında usta öğretici olarak en az 1 yıl çalıştığını belgelemek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğretici ve yabancı dil kurs bitirme belgeleri ile KOSGEB onaylı uygulamalı girişimcilik eğitimi belgesine sahip olmak.

1 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak.  Ses Kayıt Cihazları Operatörü meslek koduyla çalışmış olmak veya Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi kurumlarda usta öğretici meslek koduyla çalışmış olduğunu belgelemek.

2 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının Uluslararası İlişkiler veya Sosyal Bilgiler Eğitimi bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. En az 2 (iki) yıl iş deneyimi olduğunu belgelendirmek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni kurs bitirme belgesine sahip olmak. Belgelendirmek kaydıyla Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 55 puan veya geçerlilik süresi dolmamış eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

2 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. Halkla İlişkiler elemanı veya Psikolojik Danışmanlık Rehberi olarak en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olduğunu belgelendirmek.

2 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak.

2 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının İşletme Bölümü lisans mezunu olmak. Üniversite hastanelerinin bilgi işlem otomasyon sistemleri, stok yönetimi, ürün takip sistemi ve DMO tedarik planlama sistemleri alanında en az 3 yıl çalışmış olduğunu belgelemek.

1 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. C sınıfı iş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip olmak.

1 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. AB projesi kapsamında insan kaynaklarının geliştirilmesi programı eğitimini aldığını belgelemek. Mezuniyetinden sonra alanında iş tecrübesinin olduğunu belgelendirmek.

3 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının Bankacılık ve Sigortacılık, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

1 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının Maliye önlisans programından mezun olmak. Yükseköğretim Kuramlarında ön muhasebe alanında en az 2 (iki) yıl çalışma tecrübesi olduğunu belgelendirmek.

7 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kurumlarında öğrenci olanlar hariç) Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak. (silahlı/silahsız) sahip olmak. Erkek adayların en az 170 cm boyunda olması.

5 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezunu olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak. Erkek adayların en az 170 cm boyunda olması.

3 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (KADIN) Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezunu olmak. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak. Kadın adayların en az 165 cm boyunda olması.

2 DESTEK PERSONELİ (Şoför /Erkek) Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kuramlarında öğrenci olanlar hariç) Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. Geçerlilik süresi dolmamış D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. SRC 1, SRC 3 ve Psikoteknik belgesi almış olmak. Şoförlük hizmetlerinde en az 4 (dört) yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.

2 DESTEK PERSONELİ (Aşçı) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kuramlarında öğrenci olanlar hariç) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğretici belgesine sahip olmak.

3 DESTEK PERSONELİ (Aşçı) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kuramlarında öğrenci olanlar hariç) Yükseköğretim Kuramlarında en az 5 yıl iş deneyimine sahip olduğunu belgelemek.

2 DESTEK PERSONELİ (Hastabakıcı) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. Yükseköğretim kurumlarında öğrenci olanlar hariç).

3 DESTEK PERSONELİ (Hastabakıcı- Kadın) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kuramlarında öğrenci olanlar hariç) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı hasta ve yaşlı hizmetleri ile hasta kayıt kabul sekreterliği ve danışmanlığı kurs bitirme belgelerine sahip olmak.

12 DESTEK PERSONELİ TEMİZLİK (ERKEK) Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kuramlarında öğrenci olanlar hariç) Temizlik görevlisi olarak en az 6 (altı) ay süreyle çalışmış olduğunu belgelemek. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak.

2 DESTEK PERSONELİ TEMİZLİK (KADIN) Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kurumlarında öğrenci olanlar hariç) Temizlik görevlisi olarak en az 6 (altı) ay süreyle çalışmış olduğunu belgelemek. Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak.

5 DESTEK PERSONELİ (Bahçe Bakımı/Erkek-Kadın) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kuramlarında öğrenci olanlar hariç) Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı bitki koruma ürünü uygulama belgesine veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bahçe bakımı kurs bitirme belgesine sahip olmak.

1 DESTEK PERSONELİ (Bakım-Onarım / Erkek) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kurumlarında öğrenci olanlar hariç) Oto Bakım ve Onarımı alanında en az 5 yıl mesleki tecrübesinin olduğunu belgelendirmek.

2 DESTEK PERSONELİ (Bakım-Onarım / Erkek) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kurumlarında öğrenci olanlar hariç) Bilgi işlem destek elemanı olarak mesleki tecrübesinin olduğunu belgelendirmek.

2 DESTEK PERSONELİ (Bakım-Onarım / Erkek) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kuramlarında öğrenci olanlar hariç) Sivil savunma ve itfaiyecilik ile itfaiyecilik ve yangın güvenliği ile ilgili mesleki iş tecrübesinin olduğunu belgelendirmek.

1 DESTEK PERSONELİ (Bakım-Onarım / Erkek) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kurumlarında öğrenci olanlar hariç) Üniversite Hastanelerinin laboratuvarlarında EEG, EMG, PSG cihazlarının bakım ve onarımı ile ilgili en az 5 yıl çalışmış olduğunu belgelemek. EMG, EEG ve PSG cihazlarına ilişkin eğitim belgelerine sahip olmak.

2 DESTEK PERSONELİ (Bakım-Onarım / Erkek) En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. (Yükseköğretim kurumlarında öğrenci olanlar hariç) Biyomedikal cihaz bakım ve onarımı ile ilgili en az 1 yıl iş tecrübesinin olduğunu belgelendirmek.

3 sağlık teknikeri, 4 diğer sağlık personeli ile 1 büro personeli kadrosu iptal edildi. İptal edilen ve yerine eklenen diğer kadrolar haberimize eklenmiştir.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi memur alımı süreci

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 195 sözleşmeli memur alımı, 66 daimi kadro işçi alımı başvuruları 2 Ocak 2024'te başlayacak. 4/B memur alımı başvuruları 16 Ocak'a kadar sürecek. Adaylar başvurularını sadece şahsen yapmaları gerekmektedir. Gerekli belgelerin Üniversite Personel Daire Başkanlığına iletilmesi gerekiyor. Daimi 66 kadro için ise başvurular 8 Ocak 2024 tarihine kadar İŞKUR e-Şube'den, ALO 170 nolu hattan ve işkur hizmet birimlerinden olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.