3 Kuruma 392 Memur Personel İşçi Alımı! TPAO TÜSEB TEİAŞ Süreç Sona Eriyor

3 Kuruma 392 Memur Personel İşçi Alımı! TPAO TÜSEB TEİAŞ Süreç Sona Eriyor

3 kamu kurumu için 392 yeni memur, işçi, personel alımı başvuruları alınıyor. Kamu personeli alımı başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı TÜSEB 120 işçi alımı, Türkiye Petrolle Anonim Ortaklığı TPAO 126 işçi alımı, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. TEİAŞ 146 işçi alımı için başvurular tamamlanıyor. Başvuru tüm detaylarını hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

TEİAŞ 146 işçi alımı

TEİAŞ 146 güncel kamu işçi alımı başvuruları alınıyor. Türkiye Elektrik İletim A.Ş. bünyesinde daimi kadro 146 işçi alımı 32 şehir için olacak.

80 teknisyen alımı kontenjanları: 7 Elektronik, 13 İnşaat, 5 Kimya ve 55 Elektrik alanında olacak.

66 tekniker alımı kontenjanları: 51 Elektrik, 14 Harita ve 1 Makine alanında olacak.

TPAO 126 işçi alımı

Türkiye Petrolleri 19 farklı branşta olmak üzere 126 kamu personeli işçi alımı yapılacak. MYO mezunu 126 işçi alımı branşları şu şekildedir: Üretim Operatör Yardımcısı, Elektrikçi, Malzeme Eksperi, Harita Teknisyeni, Bakım Onarımcı, Servis Görevlisi, İnşaat Teknisyeni, Tesisatçı, İş Güvenliği Teknisyeni, Denetim ve Kontrol Sorumlusu, Sistem Destekçisi, Arşivci, Araç Takip Görevlisi, Tedarik ve Lojistik Görevlisi, Sosyal Tesis Görevlisi, Elektronikçi, Laboratuvar Sorumlusu, Ağır Vasıta Operatör Yardımcısı, Güç Sistemleri Mekanik Operatörü.

TÜSEB 120 işçi alımı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı “TÜSEB” tarafından sözleşmeli yeni 120 personel alımı yapılıyor. TÜSEB’e 120 memur alımı yapılacak branşlar: Mühendis, Tekniker, Şoför, Programcı, Kimyager, İstatistikçi, Avukat, Mütercim-Tercüman, Psikolog, Biyolog, VHKİ.

Üç kuruma personel alımı başvuru süreci

Adaylar TEİAŞ 146 işçi, TÜSEB 120 işçi alımı ve TPAO 126 işçi alımı başvuruları 16 Haziran'a kadar yapılabiliyor. Başvurular İŞKUR üzerinden e-şube’den, hizmet birimlerinden ve ALO 170 nolu hattan yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum