55 Bin ile 83 Bin TL Maaşla Kamu Personeli Alımı Başladı! KOSGEB

55 Bin ile 83 Bin TL Maaşla Kamu Personeli Alımı Başladı! KOSGEB

KOSGEB çok yüksek maaşlarla olmak üzere “55 bin ve 83 bin TL” olmak üzere kamu personeli alımı başvuruları başladı. Kamu memur atama başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığına yeni kamu personeli alımları başladı. KOSGEB’e memur personel alımları kapsamında başvuru iş ve işlemleri çok yüksek maaşlarla olmak üzere başladı. 55 bin lira ile 83 bin liralık ücretler verilecek atama başvuru tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

KOSGEB’in devlet memurları kanununda yer alan genel hususlara haiz olması gerekmektedir. Ayrıca başvuru için adaylarından KPSS şartı istenmiyor. KPSS için puanı olmayan ve belge ibraz etmeyenler en az 70 olarak değerlendirileceklerdir. Adayların T.C. vatandaşı olmasının yanı sıra askerlikle ilişiklerinin bulunmaması da gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezun olmak ile diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezun bölümlerinden mezun olmak şartları var.

2 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 3 kat maaşla, 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 kat maaşla, 2 Sistem ve Ağ Uzmanı alımı 2 kat maaşla 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı 3 kat maaşla, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı 2 kat maaşla olacak. 1 kat maaş 27 bin 902 liradır.

KOSGEB personel alımı başvuru tarihleri nasıl olacak?

KOSGEB sözleşmeli memur alımı başvuruları 17 Kasım’a kadar sürecek. Başvurular e-Devlet’ten KOSGEB başvuru ekranı üzerinden online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.