577 Kadrolu Banka Personeli Alımı! 3 Branş KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

577 Kadrolu Banka Personeli Alımı! 3 Branş KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Bankası için olmak üzere 3 farklı ünvanda 577 banka personeli alımı yapılıyor. Kimler iki banka personel alımlarına başvurabilir? Şartlar ve tüm süreç bu yazımızda.

Ziraat Bankaları bünyesinde olmak üzere “Ziraat Katılım Bankası” ile “Ziraat Bankası” için olmak üzere toplamda 577 kadroya memur alımı yapılıyor. Ziraat Katılım için 425, Ziraat Bankarı için ise 165 kadroya atama yapılacak. Ziraat Bankası 150 Uzman Yardımcısı alımı 15 Müfettiş Yardımcısı alımı; Ziraat Katılım Bankası 12 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı alımı ile 250 Servis Görevlisi alımı yapılıyor.

Ziraat Bankaları personel alımı şartları nelerdir?

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1994 ve sonrası doğumlu olmak, Bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, Yurt içi ve yurt dışı devamlı görev yapmasına engel olabilecek bedensel veya akıl hastalığı olmamak ile askerlik görevini tamamlamış, erteletmiş ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olması gerekmektedir.

Güncel personel alımı nitelikleri nelerdir?

150 uzman yardımcısı “Ziraat Bankası” alımı, 15 müfettiş yardımcısı “Ziraat Bankası” alımı, 12 müfettiş yardımcısı “Ziraat Katılım Bankası” alımı, 150 uzman yardımcısı “Ziraat Katılım Bankası” alımı, 250 servis görevlisi “Ziraat Katılım Bankası” alımı kadroları için ilgili 4 yıllık üniversite bölümlerinden mezun olmak şartları yer alıyor. Başvurularda mezuniyetle ilgili olarak Şubat 2024 itibari ile mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olanlar da başvurabilir. Başvuru süresince Banka’dan direkt olarak personel mezuniyet tüm bölüm listelerine erişim sağlayabilirsiniz.

Banka personeli alımı başvuruları nasıl olacak?

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası için olmak üzere 577 kadroya başvurular 10 Kasım 2023 tarihine kadar olacaktır. Başvurular İstanbul Üniversitesinin sınav başvuru bağlantısından online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.