Açıktan Devlet Memuru Alımı Başvuruları Alınacak! En Az B Ehliyet

Açıktan Devlet Memuru Alımı Başvuruları Alınacak! En Az B Ehliyet

Kamu Kurumu tarafından güncel açıktan devlet memuru alımı başvuruları alınacak. Kamu personeli alımına kimler başvuru yapabilecek? İşte en az B ehliyetli personel alımıyla ilgili tüm detaylar.

Kamuya yeni açıktan devlet memuru alımı başvuruları alınacak. Van ili iş ilanları kapsamında ikamet şartsız memur atamasına başvurular alınacak. Kamu personeli memur alımı başvuruları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, TCK’daki ilgili suçlardan mahkum olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak gerekmektedir.

Güncel devlet memuru alımı başvuru nitelikleri

Şehir Plancısı alımı TH sınıfı 7. derece kadro için gerçekleştirilecek. Adayların şehir ve bölge planlama bölümünden mezun olması, en az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olması, erkek veya kadın adayların 2022 KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan alması şartları var.

İpekyolu Belediyesi memur alımı başvuruları

Van “İpekyolu Belediyesi” memur alımı başvuruları online olarak e-posta adresi ile, şahsen veya posta ile yapılabilecektir. Başvurular 26-28 Mart 2024 tarihleri arasında Hafiziye Mah. Kazım Karabekir Cad. Serdar 2.Sk No:3 merkez binası adresindeki İpekyolu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yapılabilecektir.

İpekyolu Belediyesi açıktan devlet memuru alımı başvuru kılavuzu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.