Aile Bakanlığı Yeni Personel Alımı Açıklandı! KPSS Şartsız - KPSS 60 Başvuru

Aile Bakanlığı Yeni Personel Alımı Açıklandı! KPSS Şartsız - KPSS 60 Başvuru

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yeni kamu personeli alımı başvuruları kapsamında yeni ilan açıklandı. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından güncel kamu personeli alımı başvuruları kapsamında yeni SYDV ilanı açıklandı. “Aziziye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı” personel alımı tüm detaylarını hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

SYDV personel alımı güncel başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları var.

1 Eğitici (Bayan) alımı şartları

Üniversitelerin eğitim fakültelerinden, formasyon almış olması şartıyla fen-edebiyat fakültelerinden veya psikoloji, psikoloji danışmanlık ve rehberlik, sosyoloji, çocuk gelişimi, sosyal hizmet alanlarından lisans mezunu olan ve sosyal projelerde tecrübe edinmiş olmak, 2021 ve 2022 KPSSP3 en az 60 puan almak, ilan tarihinden önce Aziziye İlçesinde ikamet ediyor olmak,

1 Koordinatör (Bayan) alımı şartları

Üniversitelerin eğitim fakültelerinden, formasyon almış olması şartıyla fen-edebiyat fakültelerinden veya psikoloji, psikoloji danışmanlık ve rehberlik, sosyoloji, çocuk gelişimi, sosyal hizmet alanlarından lisans mezunu olan ve sosyal projelerde tecrübe edinmiş olmak, 2021 ve 2022 KPSSP3 en az 60 puan almak,

1 Temizlik Personeli (Bayan) alımı şartları

Tercihen 3294 Sayılı Sosyal Yardımı ve Dayanışama Teşvik Kanunu kapsamında olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, ilan tarihinden önce Aziziye İlçesinde ikamet ediyor olmak, en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor.

Güncel personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde SYDV kapsamında personel alımı başvuruları 15 Haziran ile 23 Haziran 2023 tarihlerinde olacak. Başvurular “E 80 Karayolu Yanı Hükümet Konağı Ilıca Mah. Aziziye/Erzurum” adresine yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum