ASELSAN 14 Branş KPSS Şartsız Haziran Ayı Personel Alımı Online Başvuru

ASELSAN 14 Branş KPSS Şartsız Haziran Ayı Personel Alımı Online Başvuru

ASELSAN tarafından güncel personel alımı başvuruları alınıyor. Farklı 14 branşta personel alımları için sürece dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Haziran ayı personel alımı başvuruları kapsamında ASELSAN’a yeni başvurular alınacak. Güncel iş ilanları başvuruları kapsamında ASELSAN’da çalışmak için gerekli başvuru tüm iş ve işlemlerini, şartları ve süreci bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte detaylar.

Yeni personel alımları başvuru branşları

  • Proje Mühendisi alımı,
  • İş Analisti alımı,
  • Aviyonik Platform Entegrasyon Mühendisi alımı,
  • Seyrüsefer Sistemleri Tasarım Mühendisi alımı,
  • Uygulama Yazılımları Mühendisi alımı,
  • Satınalma Mühendisi alımı,
  • Algoritma Geliştirme Mühendisi alımı,
  • Radar Sistem Mühendisi alımı,
  • Full Stack Java Yazılım Mühendisi alımı,
  • Aviyonik Donanım Tasarım Mühendisi alımı,
  • Yazılım Mühendisi (C++) alımı,
  • Ağ Güvenliği Mühendisi alımı,
  • Elektronik Tasarım Mühendisi alımı,
  • Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi alımları Haziran ayı başvuruları alınacak.

ASELSAN personel alımı başvuru mezuniyetler

Proje Mühendisi alımı ASELSAN MGEO Sektör Başkanlığı faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere olacak. Elektrik/Elektronik ve Makine Mühendisliği branşlarından birinde lisans derecesine sahip olması gerekiyor.

İş Analisti alımı ASELSAN Bilgi Teknolojileri ekibi bünyesinde, Ürün Geliştirme Mühendislik iş süreçlerine yönelik ihtiyaç kapsamında görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Aviyonik Platform Entegrasyon Mühendisi alımı ASELSAN’ın Mikroelektronik Güdüm ve Elektro-Optik Sektör Başkanlığı bünyesinde Aviyonik Geliştirme ve Modernizasyon projelerinde görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Seyrüsefer Sistemleri Tasarım Mühendisi alımı Mikroelektronik, Güdüm ve Elektro-Optik Sektör Başkanlığı (MGEO) Akyurt yerleşkesinde yürütülen hava, deniz ve kara platformları seyrüsefer projeleri için sistem mühendisliği, algoritma geliştirme, test ve doğrulama faaliyetlerinin yürütülmesi konusunda çalışmak üzere olacak. Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Fizik/Fizik Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Uygulama Yazılımları Mühendisi alımı ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Sektör Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme ya da Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Satınalma Mühendisi alımı ASELSAN Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı’nda görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Makine, Elektrik-Elektronik, Metalurji ve Malzeme, Endüstri, Otomotiv, Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Algoritma Geliştirme Mühendisi alımı Savunma Sistem Teknolojileri Sektör Başkanlığı kapsamında değerlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Radar Sistem Mühendisi alımı ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Sektör Başkanlığı Gölbaşı yerleşkesinde görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin 4 yıllık Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Full Stack Java Yazılım Mühendisi alımı ASELSAN Savunma ve Sistem Teknolojileri (SST) Sektör Başkanlığı bünyesinde Gölbaşı yerleşkesinde görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Tercihen Yüksek Lisans derecesine sahip adaylar alınacak.

Aviyonik Donanım Tasarım Mühendisi alımı ASELSAN Akyurt yerleşkesinde Mikroelektronik, Güdüm ve Elektro Optik Sektör Başkanlığı (MGEO) bünyesinde görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Elektrik Elektronik Müh. ile ilgili lisans/yüksek lisans düzeyinde eğitim veren bölümlerden mezun olması gerekiyor.

Yazılım Mühendisi (C++) alımı SST Sektör Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere olacak. Bilgisayar Mühendisliği ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Ağ Güvenliği Mühendisi alımı ASELSAN Bilgi Teknolojileri ekibi bünyesinde Ağ Güvenliği Yönetimi konusunda görevlendirmek üzere olacak. Üniversitelerin Elektrik/Elektronik, Bilgisayar, Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Elektronik Tasarım Mühendisi alımı ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Sistemleri (REHİS) Sektör Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olması gerekiyor.

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi alımı ASELSAN Mikroelektronik Güdüm ve Elektro-Optik (MGEO) Sektör Başkanlığı bünyesinde insansız deniz sistemleri projelerinde görevlendirilmek üzere olacak. Üniversitelerin Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünden mezun olması gerekiyor.

Güncel personel alımları başvuru süreci

Adaylar başvurularını online olarak aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden yapabileceklerdir. Başvuru iş ve işlemleri ASELSAN kariyer’den hemen yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.