Bakan Açıkladı! TTK 2.000 Kamu İşçi Alımı Süreci Başlıyor

Bakan Açıkladı! TTK 2.000 Kamu İşçi Alımı Süreci Başlıyor

Enerji Bakanı Bayraktar tarafından son dakika açıklandı. TTK 2.000 işçi alımı başlıyor. İşte atamalara dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte tüm bilgiler.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından son dakika açıklamasında Türkiye Taş Kömürü Kurumu TTK’ye 2.000 kamu işçi alımı için tarih geldi. Atamalar 3 şehirde başlıyor. İşte detaylar.

TTK 2.000 işçi alımı

Bakan Bayraktar “Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2.000 işçi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz.” Açıklamasını yaparak adayların beklediği işçi alımlarına dair net tarihi verdi.

3 şehirde 2 bin kamu işçi alımı yapılacak

Zonguldak için 1500, Bartın için 400, Karabük (Yenice) için 100 işçi alımı olmak üzere 2.000 kadro için atama süreci başlayacak.

Kura tarihleri belli oldu

2.000 işçi alımında kura tarihleri de il il belli oldu. Bu kapsamda kura yoluyla işçi alımlarını 13 Ekim 2023 Cuma günü Zonguldak, 20 Ekim 2023 Cuma günü Bartın ve Karabük’te gerçekleştirilecek. TTK 2.000 işçi alımı için ilan sürecine de önümüzdeki günlerde geçilmesi ve kuraya katılacak adayların da başvurular sonrasında açıklanması bekleniyor. Detaylar geldikçe sizleri anında bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.