Başkanlığa Güncel Sözleşmeli Personel Alımı! 2 Branş Başvuru Ekranı

Başkanlığa Güncel Sözleşmeli Personel Alımı! 2 Branş Başvuru Ekranı

Kamuya güncel memur personel alımı online başvuruları iki unvanda alınıyor. KİK bünyesinde güncel süreç ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Kamu İhale Kurumu “KİK” Başkanlığı tarafından online memur personel alımı başvuru iş ve işlemleri sona eriyor. Büro personeli alımı ile iletişim personeli alımı için başvuruları tamamlanacak atama tüm detaylarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak b yazımızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli personel alımı şartları

Başvurularda adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlikle ilişiğinin olmaması, gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS’den en az 80 puan alması şartı var.

Kamu İhale Kurumu memur alımı mezuniyetler

10 Büro Görevlisi “Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, Siyasal Bilimler, İşletme, İşletme ve Yönetim Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler, İletişim, İletişim Bilimleri Fakülteleri ile fakültelerin Matematik, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik veya Kütüphanecilik” lisans bölümleri mezunlarından olacak.

4 İletişim Görevlisi “Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgi Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, Medya ve İletişim” önlisans bölümleri mezunlarından olacak.

Kamu personel alımı başvuru tarihleri

Kamu İhale Kurumu “KİK” memur personel alımı başvuru iş ve işlemleri online olarak yapılabilecek. Adaylar 26 Mayıs’a kadar başvurularını yapabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.