Başkanlığa KPSS 60 Devlet Memuru Alımı Online Başvuru Başlıyor

Başkanlığa KPSS 60 Devlet Memuru Alımı Online Başvuru Başlıyor

Danıştay Başkanlığına açıktan yeni devlet memuru alımı online başvuruları yarın başlıyor. Adaylar başvurularını bu haberimizde şart ve koşullar çerçevesinde yapabilecek. İşte detaylar.

Danıştay’a yeni kadrolu memur alımı yapılacak. Danıştay bünyesinde kadrolu statüde olacak personel alımlarına dair başvuru süreci ise yarın başlayacak. 15 Ocak’ta alınacak başvurulara dair tüm süreci ve detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Danıştay bünyesinde 4/A kadrolu memur alımı için başvuru iş ve işlemleri 15 Ocak 2024 Pazartesi günü başlıyor. Adaylar başvurularını 24 Ocak 2024’e kadar yapmaları gerekmektedir. Başvuru işlemleri online olarak yapılabilecektir.

Sözleşmeli memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Adayların başvuru için 657 DMK’daki şartları taşıması, askerlikle ilişiğinin olmaması, 35 yaşını bitirmemiş olması gerekmektedir. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olması gerekmektedir.

Danıştay memur alımı KPSS ve mezuniyet şartları

Başvuru için adayların 2022 KPSS’den tüm puan türlerinden en az 60 alması yeterli olacaktır. Hizmetli kadrosuna başvuruda adayların en az lise mezunu olması yeterli.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.