Başkanlık Güncel Kamu Memur Alımı! Yüksek Maaş-Başvuru Ekranı

Başkanlık Güncel Kamu Memur Alımı! Yüksek Maaş-Başvuru Ekranı

KPSS Şartsız olmak üzere YTB tarafından güncel kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Online olarak çok yüksek maaşlarla atama yapılacak. İşte gerekli tüm detaylar.

Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı aranmıyor. Kamu kurumu bünyesinde çok yüksek maaşlar verilecek. Temmuz memur zammı eklenmemiş haliyle en düşük 32 bin lira güncel ücret var. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı memur atama başvuru süreci ve sözleşmeli personel alımı tüm detayları bu yazımızda.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu memur alımı şartları

Başvurularda adayların 657 DMK’daki şartları taşıması gerekmektedir. Adaylardan KPSS şartı aranmıyor. KPSS puanı olmayan adaylar en düşük 70 olarak baz alınacaktır. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekmektedir.

Memur alımı başvuru mezuniyet şartları nelerdir?

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu YTB için güncel memur alımı başvurularında adayların mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olması şartı aranmaktadır.

Sözleşmeli personel alımı başvuru süreci nasıl işler?

YTB memur alımı için başvurular 5 Temmuz 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı personel alımı online olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.