Daimi Kadro 96 Personel Alımı Açıklandı! 6 Farklı İş Başvurusu

Daimi Kadro 96 Personel Alımı Açıklandı! 6 Farklı İş Başvurusu

Kamuya kadrolu personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bu ilanlara bir yenisi daha eklendi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 6 Farklı iş için toplam kadrolu 96 İşçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Kadrolu 96 işçi alımı için unvanlara göre işçi alımı listesi 5 Araç operasyon sorumlusu,42 Beden İşçisi, 23 Yolcu taşıma şoförü,1 Kazık Çakma Operatörü, 1 Oksijen Kaynakçısı ve 24 Temizlik işçisi olarak istihdam edilmek üzere daimi işçi alımı gerçekleştirilecektir. 96 İşçi alımı başvuru detayları siz değerli ziyaretçilerimiz için hazırladık. İşte başlıyoruz.

96 İşçi Alımı İçin Aranan Nitelikler Neler?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilecek 96 kadrolu personel alımı için adaylarda aranan nitelikler; Araç Operasyon Sorumlusu; En az B sürücü belgesine sahip olmak, Tercih nedeni olarak lisans mezunu olmak, MS Office programlarını iyi derecede biliyor olmak.

Genel Beden İşçisi ve Temizlik İşçisi Alımı Başvuru nitelikleri En az İlkokul mezunu olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak. Başvuru kılavuzunda yer alan ilçelerde ikamet ediyor olmak tercih nedeni olacaktır.

Yolcu taşıma şoför alımı için başvuru şartları; Menteşe ilçesinde ikamet ediyor olmak, En az Lise mezunu olmak, Esnek çalışma ve vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak, En az B sürüce belgesine sahip olmak.

Kazık Çakma Makine Operatörü ve Kaynakçı Alımı Başvuru nitelikleri; Operatörlük belgesine sahip olmak, Kaynakçı Belgesine sahip olmak, En az İlkokul mezunu olmak ve SGK dan herhangi bir isim altında emekli aylığı almıyor olmak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 96 Personel Alımı Başvuru Belgeleri

Adaylardan Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesi, 2 Adet Fotoğraf, Askerlik durum belgesi, Adli sicil kaydı, İkametgah belgesi, Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği, Başvuruda istenilen iş için geçerli ehliyet ustalık vs. belgesi iş başvuru formu iş başvuru formu başvuru kılavuzunda yer alan internet adresinden temin edilebilecektir.

Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları iş için başvurularını gerekli belgeler ile birlikte şahsen başvuru kılavuzunda yer alan başvuru adresine 21 ile 25 Ağustos 2023 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum