Devlet Su İşleri DSİ Sözleşmeli Memur Alımı Güncel Başvuruları

Devlet Su İşleri DSİ Sözleşmeli Memur Alımı Güncel Başvuruları

KPSS şartsız olmak üzere sözleşmeli Memur Alımı başvuruları alınıyor. Başvuru süreci, şartları ve DSİ personel atama detayları bu haberimizde. İşte detayla

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği kadrolar için memur alımı DSİ’de devam ediyor. Devlet Su İşleri sözleşmeli 4/B bilişim personeli alımına başvurular alınıyor. Sürece dair tüm detayları, başvuruları ve tüm süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için KPSS zorunluluğu yok. Puanı olmayan ve belge ibraz etmeyenler en az 70 olarak değerlendirmede baz alınacak. Başvurularda adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması şartları var.

Devlet Su İşleri memur alımı nitelikleri

1 Ağ Uzmanı 2 katına kadar, 1 Sistem Uzmanı 2 katına kadar, 1 Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı 3 katına kadar, 3 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı 3 katına kadar, 1 İş Analisti 2 katına kadar maaş verilecek. Bir kat maaş 26 bin 902 TL’dir

Başvuru için “Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik ve endüstri mühendisliği” mezunu olmak gerekmektedir. Ayrıca 2 kat maaş şartı ile de bu bölümden mezun olanlar diğer koşulları taşımak şartı ile başvurabilir: “diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik”.

DSİ personel alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde KPSS şartsız kamu memur atama başvuruları 29 Eylül 2023 tarihine kadar sürecek. Adaylar başvurularını çevrim içi olarak yapabiliyorlar. E-Devlet şifreleri ile adaylar bireysel olarak başvuru yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.