En Az İlkokul 2.000 Kadrolu İşçi Alımı! 3 Şehirde TTK Başvuruları

En Az İlkokul 2.000 Kadrolu İşçi Alımı! 3 Şehirde TTK Başvuruları

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK bünyesinde en az ilkokul olmak üzere adayların başvuru yapabileceği güncel işçi personel alımı başvuruları tamamlanıyor. İşte süreç ve tüm şartlar.

Kamuya en az ilkokul olmak üzere daimi 2.000 işçi alımı başvuruları alınıyor. TTK işçi alımında süreç tamamlanacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK işçi alımlarına kimler başvurabilir? 3 farklı şehir için personel alımlarına dair tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor.

2000 kamu işçi alımı yapılacak şehirler

Zonguldak ili için 1.500 kadro, Bartın ili için 400 kadro ve Karabük/Yenice için 100 olmak üzere 2.000 yeni kamu işçi alımı yapılıyor.

TTK işçi alımları başvuru genel nitelikleri nelerdir?

TTK işçi alımları için adayların 18 yaşını tamamlamış olması, en az İlkokul mezunu olması, başvuru başlangıç günü itibarıyla 32 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Ayrıca iller bazında da ikamet şartları yer alıyor. Bu kapsamda TTK işçi alımında adayların 1.500 kontenjanlık il olan Zonguldak için Zonguldak ilinde ikamet etmek, 400 kontenjanlık il olan Bartın için Bartın ilinde ve 100 kontenjanlık il için de Karabük ili Yenice ilçesinde ikamet etme zorunluluğu bulunmaktadır.

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı başvuru tarihleri

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK 2.000 işçi alımı için başvurular 29 Eylül 2023 tarihi dahil olmak üzere Cuma günü başvuru iş ve işlemlerini İŞKUR üzerinden tamamlamaları gerekiyor. Başvuru işlemleri ALO 170 nolu hattan, İŞKUR e-şube’den ve İŞKUR hizmet birimlerinden şahsen yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.