En Az Lise Kamu Personeli Alımı Başvuruları (İkamet Şartsız-Mülakatsız)

En Az Lise Kamu Personeli Alımı Başvuruları (İkamet Şartsız-Mülakatsız)

Kamuya yeni memur alımı başvuruları en az lise mezunları için bir kurumda tamamlanıyor. Mülakat olmadan KPSS 60-70 puanla atama yapılacak. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde mülakatsız kamu personeli alımı başvuruları tamamlanıyor. Sözleşmeli memur ataması için gerekli bilgileri, unvanları ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli detaylar be başvuru hususları.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi memur alımı şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olması istenen adayların T.C. Vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiğinin bulunmaması ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almaması şartları yer alıyor.

Kamu personeli alımı mezuniyetler

Erkek 1 destek personeli “aşçı” alımı için liselerin aşçılık mutfak bölümlerinden mezun veya lise mezunu olup aşçılık alanında MEB onaylı ustalık belgesine sahip olmak, Onaylı Hijyen Belgesine sahip olmak, KPSS en az 60 puan almış olmak gerekiyor.

Kadın-erkek 1 mühendis alımı için Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, KPSS en az 70 puan almış olmak, PHP, C#, Python Programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek gerekiyor.

Erkek 1 destek personeli “doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi” alımı için lise mezunu olmak, Doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi belgesine ya da sertifikasına sahip olmak, en az B sınıfı ehliyete sahibi olmak, KPSS en az 60 puan almış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik ve bedensel hastalığı bulunmamak gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru süreci

Burdur ili KAMU PERSONELİ ALIMI başvuruları kapsamında “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi” için başvurular 7 Haziran 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabiliyor. Adaylar başvuru için iş ve işlemlerini postayla ya da şahsen bu adrese yapacaklar: “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğüne/Personel Daire Başkanlığı”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.