En Az Lise KPSS Şartsız Devlet Personeli Alımı Online Başvuruları

En Az Lise KPSS Şartsız Devlet Personeli Alımı Online Başvuruları

Kamu kurumuna KPSS şartız olmak üzere en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği devler personeli alımı başvuruları alınıyor. Detayları, süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı tarafından güncel personel memur alımı başvuruları alınıyor. T.C. Berlin Başkonsolosluğu namına olmak üzere sözleşmeli sekreter alımları yapılacak. Başvurular en az lise mezunları adaylar arasından olacak. Sürece dair tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı 4/B memur alımı başvuru şartları

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak gerekmektedir. Ayrıca adayların 41 yaşından gün almamış olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu haklarından yoksun bulunmaması, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmaması ile Almanca ve Türkçe bilmesi ile bilgisayar kullanabilmesi gerekmektedir.

Kamu memur alımı nitelikleri nelerdir?

Başvurular en az lise ve dengi mezun adaylar arasından olacak. Mezuniyet olarak ayrıca lise ve dengi okulları ve bu okullara eşdeğer MEB onaylı yabancı okullar da olabilecektir.

Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Dışişleri Bakanlığı memur alımları için başvuru iş ve işlemleri 15 Eylül 2023 tarihine kadar yapılabilecek. Adaylar bu süre içerisinde başvurularını tamamladıktan sonra ayrıca kılavuzda belirtilen adrese de gerekli belgeleri iletmeleri gerekmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.