En Az Lise Mezunu Mülakatsız KPSS 65 Memur Alımı Başvuruları

En Az Lise Mezunu Mülakatsız KPSS 65 Memur Alımı Başvuruları

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 65 puanla olmak üzere teknisyen, programcı, büro personeli ve destek personeli alımı başvuruları alınıyor. İşte gerekli süreç ve tüm detaylar.

Kamu üniversitesi için mülakatsız 4/B memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS 65 puanla olmak üzere en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolara bu haberimizde. İşte Cumhuriyet Üniversitesi memur alımına dair tüm detayları, süreci ve şartları hazırladığımız yazımız.

Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların devlet memurları kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmaması, emeklilik veya yaşlılık aylığı almaması ile 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru nitelikleri

10 Büro Personeli alımı için Maliye lisans, KPSSP3 en az 65 puan almış olmak,

2 Programcı alımı için Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans, YDS’den en az (D), KPSSP3 en az 65 puan almış olmak,

2 Teknisyen alımı için liselerin Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı ve Dallarından, KPSSP94 en az 65 puan almış olmak,

3 Destek Personeli (Temizlik) alımı için lise mezunu olmak, Erkek olmak, KPSSP94 en az 65 puan almış olmak,

1 Destek Personeli (Temizlik) alımı için lise mezun olmak, Kadın olmak, KPSSP94 en az 65 puan almış olmak şartları var.

Kamu personel alımı başvuru tarihleri

Sivas “Cumhuriyet Üniversitesi” alımı için başvurular 28 Temmuz 2023’e kadar başvuru iş ve işlemlerini yapabileceklerdir. Başvurular sadece şahsen olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.