Havaalanlarına En Az Lise Personel Alımı! THY Teknik Başvuru Ekranı

Havaalanlarına En Az Lise Personel Alımı! THY Teknik Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları iştiraki Turkish Technic bünyesinde en az lise mezunu personel alımı başvuruları kapsamında yeni ilanlar açıklandı. Başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Türk Hava Yolları THY Turkish Technic bünyesinde olmak üzere iki farklı ilan açıklandı. KPSS şartı bulunmuyor. Havaalanlarına en az lise mezunu olmak üzere “Hangar Teçhizat Bakım Personeli (İskele)” ile “Hangar Teçhizat Bakım Personeli (Hidrolik Bakım & Kaynak)” alımı yapılacak. Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanları için personel alımları yapılacak. İşte gerekli tüm sürecin ve şartların olduğu yazımız.

Hangar Teçhizat Bakım Personeli (İskele) alımı şartları

T.C. vatandaşı olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1988 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak, daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak, tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, A1 düzeyinde İngilizce bilmek şartları var.

Meslek Yüksek Okullarının: Endüstriyel Kalıpçılık, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletme, İnşaat Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Makine ve Metal Teknolojileri, Metal Teknolojisi.

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin: Endüstriyel Kalıpçılık, İnşaat Teknolojileri, Makine Teknolojisi, Makine Bakım ve Onarım alanı ve alt bölümleri mezunu olmak gerekiyor.

Hangar Teçhizat Bakım Personeli (Hidrolik Bakım & Kaynak) alımı şartları

T.C. vatandaşı olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1988 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak, daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak, tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, A1 düzeyinde İngilizce bilmek,

Meslek Yüksek Okullarının: Endüstriyel Kalıpçılık, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletme, Kaynak Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Makine ve Metal Teknolojileri, Metal Teknolojisi, Mekatronik, Motor Teknolojisi, İklimlendirme, Tesviye.

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin: Endüstriyel Kalıpçılık, Gemi Makineleri İşletme, Makine Teknolojisi, Makine Bakım ve Onarım, Metal Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Tesviye alanı ve alt bölümleri.

THY Teknik personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

THY teknik bünyesinde personel alımı başvuruları aşağıdaki başvuru ekranları üzerinden yapılabilecektir. Başvurular 4 Ağustos’a kadar sürecek. Sistemde kaydı bulunmayan adaylar "Özgeçmiş Bırak" butonu üzerinden başvuru yapacaklardır. Adaylar T.C. Kimlik Numarası, isim soy isim ve doğum tarihinin kimliğinde yazdığı şekilde sisteme girmesi gerekiyor. Adaylar ayrıca başvuru esnasında ilan kriterlerine uygun mezuniyet belgesini de sisteme yüklemesi gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.