Huzurevi Personel Alımı Yeni İlan Açıklandı! Kızılay Başvuru Ekranı

Huzurevi Personel Alımı Yeni İlan Açıklandı! Kızılay Başvuru Ekranı

Türk Kızılay Bakım A.Ş. tarafından güncel yeni personel alımı başvuru ilanı açıklandı. Mutfak Görevlisi alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kızılay Bakım A.Ş. sosyal duyarlılık ve sosyal hizmet hassasiyeti doğrultusunda yaşlı bireylerin barınma, sağlık ve psiko-sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermektedir. Bu kapsamda yeni personel alımı ilanı açıklandı. İşte detaylar.

Huzurevi personeli alımı

İstanbul Kartal’da bulunan huzurevi için personel alımı yapılacak. Alınacak personel tüm ortak kullanım alanları ve sakinlerin yaşam alanlarının temel hijyen kurallarına uygun şekilde temizlemek üzere hizmet verecek. İşte niteliklere dair tüm detaylar.

Kızılay Bakım A.Ş. personel alımı nitelikleri nelerdir?

Adayların alanında en az 2 yıl deneyime sahip olması, mutfak süreçleri hakkında bilgi sahibi olması, ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık, iletişim becerileri güçlü olması, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek olması, askerlikle ilişiği olmaması, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmesi şartları var

Güncel personel alımı süreci nasıl olacak?

Kızılay Personel A.Ş. bünyesinde yeni “Mutfak Görevlisi” alımı için süreç başladı. Adaylar aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden online olarak iş ve işlemleri yapabileceklerdir. Süreç 30 Haziran’a kadar devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum