Kamu Hastanesi 263 Memur Alımı! Lise Önlisans Lisans Başvuru Ekranı

Kamu Hastanesi 263 Memur Alımı! Lise Önlisans Lisans Başvuru Ekranı

Lise, önlisans ve lisans adaylar için 263 kadroya sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. Kamu hastane personeli alımı başvuruları kapsamında adaylar bu haberimizi inceleyebilir.

Kamu Üniversitesi tarafından hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. Sözleşmeli kamu hastanesine memur alımında başvurularda 263 kadro var. KPSS puanı ile mülakatsız direkt atama olacak. İşte detayların yer aldığı yazımız.

Memur alımı şartları nelerdir?

657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak gerekiyor.

Kamu hastane personeli alımı başvuru şartları nelerdir?

56 HEMŞİRE alımı için KPSS 60. Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu Lisans.

1 HEMŞİRE alımı için KPSS 60. Liselerin (lise ve dengi okul) Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinde en az 7 (yedi) yıl Hematoloji Kliniğinde çalışmış olmak ve belgelendirmek.

1 HEMŞİRE alımı için KPSS 60. Liselerin (lise ve dengi okul) Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinde en az 3 (üç) yıl Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde çalışmış olmak ve belgelendirmek. NRP Sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek.

2 HEMŞİRE alımı için KPSS 60. Liselerin (lise ve dengi okul) Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinde en az 3 (üç) yıl Kalp Damar Cerrahi Yoğun Bakımda çalışmış olmak ve belgelendirmek. Kalp nakli ve sol ventrikül destek cihazı (LVAD) hastalarına bakım verme konusunda deneyimli olmak ve belgelendirmek.

1 HEMŞİRE alımı için KPSS 60. Liselerin (lise ve dengi okul) Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinde en az 10 (on) yıl Yeni Doğan Yoğun Bakımda çalışmış olmak ve belgelendirmek. NRP Sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek.

1 HEMŞİRE alımı için KPSS 60. Liselerin (lise ve dengi okul) Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinde en az 7 (yedi) yıl Acil Serviste çalışmış olmak ve belgelendirmek.

3 BİOLOG alımı için KPSS 50. Biyoloji, Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji, Moleküler Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji Bölümlerinin birinden Lisans.

1 BİOLOG alımı için KPSS 50. Biyoloji, Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji, Moleküler Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji Bölümlerinin birinden Lisans.

1 BİOLOG alımı için KPSS 50. Biyoloji, Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji, Moleküler Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji Bölümlerinin birinden Lisans.

1 FİZYOTERAPİST alımı için KPSS 60. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinin birinden Lisans. Üniversite Hastanelerinde alanında en az 3 (üç) yıl çalışmış olmak ve belgelendirmek.

2 SAĞLIK FİZİKÇİSİ alımı için KPSS 60. Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği Lisans bölümünden mezun olmak ve Sağlık Fiziği veya Radyoterapi Fiziği alanında Yüksek Lisans yapmış olmak.

1 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (PERFÜZYONİST) alımı için KPSS 60. Perfüzyon Bölümü Lisans.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (ANESTEZİ) alımı için alımı için KPSS 60. Anestezi, Anestezi Teknikerliği Önlisans.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (İLK VE ACİL YARDIM) alımı için alımı için KPSS 60. Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım Önlisans.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (İLK VE ACİL YARDIM) alımı için KPSS 60. Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım ÖnLisans.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (AMELİYATHANE) alımı için KPSS 60. Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi Önlisans.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (ELEKTRONÖROFİZYOLOJİ) alımı için KPSS 60. Elektronörofizyoloji Önlisans.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (DİYALİZ) alımı için KPSS 60. Diyaliz Önlisans.

4 SAĞLIK TEKNİKERİ (TIBBİ GÖRÜNTÜLEME) alımı için KPSS 60. Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri Önlisans.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (TIBBİ GÖRÜNTÜLEME) alımı için KPSS 60. Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri Önlisans.

4 SAĞLIK TEKNİKERİ (TIBBİ LABORATUVAR) alımı için KPSS 60. Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK) alımı için KPSS 60. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans.

2 LABORANT alımı için KPSS 60. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans.

1 LABORANT alımı için KPSS 60. Yükseköğretim Kurumlarmın Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans.

13 BÜRO PERSONELİ alımı için KPSS 60. İşletme, İktisat, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Sağlık Yönetimi Bölümleri Lisans.

9 BÜRO PERSONELİ alımı için KPSS 60. Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Sağlık Kurumlan İşletmeciliği Önlisans.

1 BÜRO PERSONELİ alımı için KPSS 60. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Önlisans.

1 BÜRO PERSONELİ alımı için KPSS 60. Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Önlisans.

36 DESTEK PERSONELİ (ERKEK) alımı için KPSS 50. Liselerden (lise ve dengi okul) mezun olmak.

1 DESTEK PERSONELİ (ERKEK) alımı için KPSS 50. Liselerden (lise ve dengi okul) mezun olmak.

1 DESTEK PERSONELİ (ERKEK) alımı için KPSS 50. Liselerden (lise ve dengi okul) mezun olmak.

2 DESTEK PERSONELİ (ERKEK) alımı için KPSS 50. Liselerden (lise ve dengi okul) mezun olmak.

30 DESTEK PERSONELİ (KADIN) alımı için KPSS 50. Liselerden (lise ve dengi okul) mezun olmak.

2 DESTEK PERSONELİ (AŞÇI) (ERKEK) alımı için KPSS 50. Ortaöğretim (lise ve dengi okul) Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı mezunu olmak veya herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olup Aşçılık Sertifikasına/Ustalık Belgesine sahip olmak.

1 DESTEK PERSONELİ (ŞOFÖR) (ERKEK) alımı için KPSS 50. Ortaöğretim Kurumlarından (lise ve dengi okul) mezun olmak. Geçerlilik süresi dolmamış C ve D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (Eski sürücü belgesi olarak E sınıfı) -Mezuniyet sonrası, alanında 1 (bir) yıl tecrübeye sahip olmak.

1 MÜHENDİS (MAKİNE) alımı için KPSS 60. Mühendislik Fakültelerinin Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olmak.

2 TEKNİKER (ELEKTRİK) alımı için KPSS 60. Elektrik veya Elektronik Teknolojisi Bölümü Önlisans.

1 TEKNİKER (BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE BİLİŞİM) alımı için KPSS 60. Bilgisayar Teknolojisi Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Programı Önlisans.

3 TEKNİKER (İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma, İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Soğutma Teknolojisi, İklimlendirme Soğutma Önlisans.

1 TEKNİKER (İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma, İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Soğutma Teknolojisi, İklimlendirme Soğutma Önlisans.

2 TEKNİKER (İNŞAAT) alımı için KPSS 60. İnşaat veya İnşaat Teknolojisi Önlisans. Mezuniyet sonrası, alanında 1 (bir) yıl tecrübeye sahip olmak.

2 TEKNİKER (YAPI TESİSATI TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. Yapı Tesisatı Teknolojisi Önlisans. Mezuniyet sonrası, alanında 1 (bir) yıl tecrübeye sahip olmak.

1 TEKNİKER (DOĞALGAZ VE TESİSATI TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Önlisans. Mezuniyet sonrası, alanında 1 (bir) yıl tecrübeye sahip olmak. (Meslek kodunu gösterir barkodlu SGK Hizmet Dökümü veya onaylı çalışma belgesi ile belgelendirmek.) 1 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu olmak.

1 TEKNİSYEN (ELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. Liselerin Asansör Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Dağıtımı, Elektrikli Cihazlar Teknik Servisi, Elektronik ve Haberleşme, Endüstriyel Bakım Onarım Dallarının birinden mezun olmak.

1 TEKNİSYEN (TESİSAT TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. Liselerin Soğutma ve İklimlendirme, Tesisat ve Enerji Sistemleri Dallarının birinden mezun olmak. Mezuniyet sonrası, alanında 1 (bir) yıl tecrübeye sahip olmak.

1 TEKNİSYEN (İNŞAAT TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. Liselerin İnşaat Altyapı, İnşaat Üstyapı, Yapı Yüzey Kaplama ve Yalıtım Dallarının birinden mezun olmak. Seramik, fayans döşeme konularında mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

1 TEKNİSYEN (METAL TEKNOLOJİSİ) alımı için KPSS 60. Liselerin Kaynakçılık, Metal Doğrama Dallarının birinden mezun olmak.

15 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (Erkek) alımı için 2022 KPSS (P93) Puan türünde 50 ve üzeri puan almış olmak. Önlisans.

2 BÜRO PERSONELİ alımı için KPSS 60. Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler -Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans programlarından birinden mezun olmak.

1 BÜRO PERSONELİ 2022 KPSS (P3) alımı için KPSS 60. Maliye Bölümü Lisans. Bilgisayar Destekli Muhasebe, Maliyet ve Yönetim Muhasebesi, Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma, Yazılım Tabanlı Muhasebe ile Türkiye Muhasebe Standartları ve Finansal Raporlama sertifikalarına sahibi olmak ve belgelendirmek.

1 DESTEK PERSONELİ (ŞOFÖR) (ERKEK) alımı için 2022 KPSS (P94) Puan türünde 50 ve üzeri puan almış olmak. Liselerden (lise ve dengi okul) mezun olmak. Geçerlilik süresi dolmamış D1 veya D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve belgelendirmek. En az 1 (bir) yıl şoför olarak çalışmış olmak ve belgelendirmek. SRC2 belgesine sahip olmak ve belgelendirmek.

1 TEKNİKER (ELEKTRİK) (ERKEK) alımı için 2022 KPSS (P93) puan türünden 50 ve üzeri puan almış olmak. Elektrik veya Elektronik Teknolojisi Bölümü Önlisans. Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve/veya engeli bulunmamak.

6 DESTEK PERSONELİ (ERKEK) alımı için 2022 KPSS (P94) KPSS 50. Liselerden (lise ve dengi okul) mezun olmak. Üniversitemiz bağlı birimlerinin açık ve kapalı tüm mekanlarında temizlik, basit bakım, taşıma, çevre düzenlemesi yapmak, çim biçmek, çiçek ve peyzaj bakımı, budama, sulama işlemlerini yürütmek gibi işlerini devamlı yapmasını engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak.

2 DESTEK PERSONELİ (ERKEK) alımı için KPSS 50. Ortaöğretim Kurumlarından (lise ve dengi okul) mezun olmak.

1 MÜHENDİS alımı için KPSS 60. Mühendislik Fakültelerinin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olmak. Üniversitemiz birimlerinin tümünde çalışmak. En az C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olmak. Kamu Kurumunda 5 (beş) yıl tecrübeye sahip olmak.

2 DİYETİSYEN alımı için 2022 KPSS (P3) alımı için KPSS 60. Beslenme ve Diyetetik programı Lisans. 1 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu olmak.

1 ÇOCUK GELİŞİMCİ alımı için KPSS 60. Çocuk Gelişimi, Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Lisans programlarının birinden mezun olmak.

10 DESTEK PERSONELİ (TEMİZLİK) (ERKEK) alımı için KPSS 50. Ortaöğretim Kurumlarından (lise ve dengi okul) mezun olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak ve bu şekilde çalışmayı kabul etmek.

2 DESTEK PERSONELİ (AŞÇI) (ERKEK) alımı için KPSS 50. Ortaöğretim (lise ve dengi okul) Aşçılık/Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı mezunu olmak veya herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olup Aşçılık Dalında Ustalık Belgesine sahip olmak.

1 TEKNİKER (BİLGİSAYAR) alımı için KPSS 60. Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknikerliği Önlisans.

1 TEKNİKER (BİLGİSAYAR) alımı için KPSS 60. Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknikerliği Önlisans.

3 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (SAĞLIK TEKNİSYENİ) alımı için KPSS 50. Liselerin Diş Protez veya Diş Protez Teknisyenliği Bölümünden mezun olmak.

2 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (ANESTEZİ TEKNİSYENİ) alımı için KPSS 50. Liselerin Anestezi veya Anestezi Teknisyenliği Bölümünden mezun olmak.

1 RÖNTGEN TEKNİSYENİ alımı için KPSS 50. Liselerin Radyoloji Teknisyenliği Bölümünden mezun olmak.

Akdeniz Üniversitesi hastane personeli alımı başvuruları

Akdeniz Üniversitesi hastane personeli alımı başvuruları online olarak 18 Ocak 2024 dahil yapılabilecektir. Adaylar başvurularda istenen tüm belgeleri sisteme yüklemeleri isteniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum