Kamu Hastanesi 7 Ünvanda Sözleşmeli Güncel Memur Alımı Başvuruları

Kamu Hastanesi 7 Ünvanda Sözleşmeli Güncel Memur Alımı Başvuruları

Kamu hastanesi bünyesinde olmak üzere güncel Teknisyen Hemşire Sağlık Teknikeri Psikolog Destek Personeli Alımları yapılıyor. Güncel süreç ve tüm detaylar bu yazımızda.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa bünyesinde olmak üzere güncel 52 sözleşmeli hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. Mülakatsız olmak üzere KPSS puanı ile direkt atama yapılacak. Farklı ünvanlarda teknisyen, destek personeli, hemşire, tıbbi sekreter, tıbbi laboratuvar teknikeri, psikolog alımları başvuru tüm detayları bu haberimizde.

Kamu personel alımı başvuru şartları

Başvuru için devlet memurları kanunundaki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartları var.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa personel alımı başvuru mezuniyetleri nelerdir?

Teknisyen (Görüntü ve Ses Sistemleri) alımı 1 kadro için Meslek Liselerinin Elektrik - Elektronik Teknolojisi Bölümü Görüntü ve Ses Sistemleri mezunu, KPSS 60 puan şartı var.

Teknisyen (Elektrik Elektronik) alımı 1 kadro için Meslek Liselerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Elektronik bölümlerinden/alanlarından birinden mezun, KPSS 60 puan şartı var.

Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği) alımı 17 kadro için Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu, KPSS puanı olmak gerekiyor.

Hemşire alımı 24 kadro için Hemşirelik Bölümü Lisans, KPSS 60 puan şartı var.

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımı 1 kadro için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans, KPSS 60 puan şartı var.

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Laboratuvar) alımı 6 kadro için Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans, KPSS 60 puan şartı var.

Psikolog alımı 1 kadro için Rehberlik, Danışmanlık ve Sosyal Destek biriminde görev yapacaktır. Psikoloji lisans, KPSS 70 puan şartı var.

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımı 1 kadro için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans, KPSS 60 puan şartı var.

Sözleşmeli memur alımı başvuru süreci

Adaylar İstanbul Cerrahpaşa için memur alımı başvuruları online olarak 9 Ekim 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Adaylar başvuru iş ve işlemlerine dair gerekli tüm bilgileri kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca bulabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.