Kamuda Başladı! En Az İlkokul-İlköğretim Kamu İşçi Alımları Başladı

Kamuda Başladı! En Az İlkokul-İlköğretim Kamu İşçi Alımları Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesinde görevlendirilmek üzere 2 farklı iş için toplam kadrolu 18 işçi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi “TSKİ” bünyesinde görev verilmek üzere ağır vasıta şoförü 4 kadro ve beko loder kazıyıcı yükleyici işçi personel alımı için 14 kadrolu işçi olmak üzere toplam 18 kadrolu işçi personel alımı yapılacaktır. Bizler de kadrolu 18 işçi alımı için iş başvuru sürecini sizler için hazırladık. İşte Başlıyoruz.

TSKİ İşçi Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

4 Ağır Vasıta Şoförü Alımı İçin Başvuru Şartları: En az İlkokul mezunu olmak, İş başvuru tarihi itibari ile 40 yaşını geçmemiş olmak, En az C sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

14 Beko Loder Alımı için başvuru Koşulları: En az ilköğretim mezunu olmak, Beko Loder Operatör belgesine sahip olmak, G sürücü ehliyetine sahip olmak ve 45 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor. Bütün adayların başvuru kılavuzunda belirtilen genel şartları taşımaları şarttır.

TSKİ İşçi Alımı Başvuru Evrakları Nelerdir?

Gerekli işler İçin başvuru koşullarını taşıyan adaylar iş başvurularını özgeçmiş (CV), askerlik durum belgesi, diploma aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı, nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi, sürücü belgesi fotokopisi, beko loder operatör belgesi ile birlikte başvuruda bulunabileceklerdir.

Tekirdağ Belediyesi TSKİ İşçi Alımı İş Başvuru Zamanı

Adaylar gerekli belgeler ile birlikte iş başvurularını aşağıda yer alan iş başvuru kılavuzundaki iş başvuru adresine 15 Eylül 2023 tarihi saat 16.30’a kadar şahsen iş başvurusunda bulunabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.