Kamuya 16.486 Lira Net Maaşla Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Kamuya 16.486 Lira Net Maaşla Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

TMSF tarafından 17 bin 486 lira maaşla olmak üzere uzman yardımcısı alımı yapılıyor. Kamu personel atama başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF bünyesinde yeni kadrolara uzman yardımcısı alımı başvuruları alınıyor. Kimler TMSF memur alımlarına başvuru yapabilir. Başkanlığın İstanbul birimi için fon uzman yardımcısı alımı 9 ve 10. Derece kadrolara olacak. İşte sürece dair tüm detaylar.

Memur maaşı ne kadardır?

Bekar memur için 15 bin 285 lira olurken, evli ve eşi çalışmayan bir çocuklu memur maaşı ise 16 bin 486 liradır. Bu Ocak zammı ile hesaplanmıştır. Temmuz 2023 itibarıyla memur maaş artışı ile birlikte yeni bir zam daha olacaktır.

Memur alımına kimler başvur yapabilir?

Memur alımı için 657 sayılı kanundaki şartları taşımak, 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSS’den tüm unvanlar için 70, YDS’den de 50 puan şartı var. Diğer hususları başvuru süresi içerisinde aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden hemen yapabilirsiniz.

TMSF uzman yardımcısı alımı için gerekli nitelikler - süreç

Başvuru için mühendislik, fen edebiyat, iktisat, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin bilgisayar, yazılım, bilgisayar ve yazılım, endüstri, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik, elektronik ve haberleşme, mekatronik, bilgisayar sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar sistemleri ve ağları, istatistik, matematik ve ekonometri mezunları TMSF memur alımları için başvuru yapabilecektir.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu memur alımı başvuru iş ve işlemleri 12 Mayıs tarihi saat 17.00’a kadar yapılabilecektir. Başvurular hemen aşağıdaki ekran üzerinden yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.