Kamuya Şoför - Memur Personel Alımı Başvuruları Bu Hafta! KPSS 55 60

Kamuya Şoför - Memur Personel Alımı Başvuruları Bu Hafta! KPSS 55 60

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 55 60 puanlarla olmak üzere kadrolu şoför ve düz memur alımı başvuruları bu hafta başlıyor. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurumu tarafından kadrolu olmak üzere 10. Derece düz memur alımı ile şoför alımı yapılacak. Başvurular bu hafta itibarıyla başlayacak. Kılıçarslan Belediyesi namına şoför ve memur atama başvuru tüm detaylarını hemen bu haberimizde hazırladık.

Kadrolu personel alımı başvuru genel şartları

Adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması ile askerlikle ilişiği bulunmaması şartları var. Ayrıca adayların en az C ve B ehliyeti olması da yer alıyor.

Kamu personeli alımı nitelikleri neler

Kılıçarslan Belediyesi namına düz memur alımı ile şoför alımı olmak üzere her iki kadro da 10. derece kadrolar için olacak. Başvurularda düz memur alımında adayların Coğrafya, Kamu Yönetimi veya Maliye mezunu olması, B ehliyeti ve KPSS 60 alması şartı var. Şoför alımında ise adayların lise mezunu olması C ehliyeti ve KPSS en az 55 alması şartı var.

Kılıçarslan Belediyesi memur alımı tarihleri

Kılıçarslan Belediyesi bünyesinde kadrolu memur alımları için süreç bu Pazartesi başlayacak. Adayların başvurularını 11 Eylül ile 13 Eylül tarihlerinde aşağıdaki kılavuzda yer alan başvuru adreseine şahsen ya da posta ile yapmaları gerekiyor. Öte yandan internetten çevrim için e-posta ile de gerekli evrakları göndererek başvuru yapabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.