​KGM 3.000 İşçi Alımı Duyurusu Yayımlandı! Asıl Aday Başvuru Sonuç

​KGM 3.000 İşçi Alımı Duyurusu Yayımlandı! Asıl Aday Başvuru Sonuç

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM bünyesinde 3.000 kamu işçisi personel alımı kapsamında başvuru sonuçlarına dair duyuru geldi. Tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Karayolları Genel Müdürlüğüne 3000 kamu işçi alımına ilişkin asıl adayların başvuru sonucu ile ilgili duyuru yayımlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı için İş Kanunu'na tabi daimi olarak olmak üzere istihdam edilecek 3 bin kamu işçi alımına ilişkin asıl adayların başvuru evraklarının inceleme süreci tamamlandığı duyurusu geldi.

KGM 3.000 işçi alımı atamaları başlıyor

Karayollarından yapılan duyuruda “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince gerekli arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adayların atama işlemlerine başlanacağı belirtildi.

Karayolları işçi alımı başvuru sonuç itiraz süreci başladı

3.000 işçi alımı kapsamında evraklarının incelenmesi sonucunda başvurusu uygun görülmeyen adaylar 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren 5 gün içinde sonuçlara itiraz edebilecektir. KGM’ye yapılacak itirazlar, kurum tarafından sonuçlandırılacak. Devamında nihai karar itiraz sahibine posta ile bildirilecek. İtiraz başvurusu KGM genel müdürlüğüne ve başvuru belge teslimi yapılan birime olacak.

3.000 işçi alımında yedek atamalar ne zaman olacak?

Karayolları işçi alımında 3.000 kadro için yedek atamalar da yapılacak. Yapılan itirazlar sonuçlandıktan sonra başvurusu uygun görülmeyen asıl adayların yerine ilk yedek adaydan başlamak üzere işlemler yapılacak. Yedek adayların başvuru süreci ile ilgili duyurular geldikçe KAMU PERSONELİ ALIMI olarak sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum