KPSS 50 Online Devlet Personeli Alımı Başvuruları! İkamet Şartı Yok

KPSS 50 Online Devlet Personeli Alımı Başvuruları! İkamet Şartı Yok

KPSS 50 puanla olmak üzere online devlet personeli alımı başvuruları alınıyor. İkamet şartı olmadan Türkiye geneli başvuru yapılabilir. İşte başvurular ve tüm detaylar.

Hitit Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli memur alımı başvuruları devam ediyor. Adaylar 2022 KPSS puanı ile mülakatsız olarak atanacak. Başvurular, süreç ve tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte 15 sözleşmeli memur atamasına dair detaylar ve ikamet şartsız başvurular.

Sözleşmeli memur alımında genel şartlar nelerdir?

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, KPSS 50 puana sahip olmak, 18 yaşını doldurmuş 35 yaşını bitirmemiş olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak gerekmektedir.

Hitit Üniversitesi personel alımı mezuniyet şartları

Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) alımı 10 kadro için “9 erkek-1 kadın” olmak, lise mezunu olmak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı 4 kadro için erkek olmak, Herhangi bir önlisans, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 167 cm’den kısa boylu olmamak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı 1 kadro için erkek olmak, Herhangi bir önlisans, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 167 cm’den kısa boylu olmamak gerekmektedir.

Kamu personel alımı başvuru tarihleri

Hitit Üniversitesi personel alımları için başvurular 15 Ağustos’a kadar olacaktır. Başvurular online olarak başvuru ekranı üzerinden yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.