KPSS 50 Puanla Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Başvuruları

KPSS 50 Puanla Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Başvuruları

Kamuya KPSS 50 puan şartıyla sözleşmeli personel alımı başvuruları alınıyor. Detaylar, başvurular ve tüm sürecin yer aldığı haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte başvuru hususları.

Kamu Üniversitesi tarafından KPSS 50 puan şartıyla farklı branşlarda olmak üzere sözleşmeli personel alımı başvuruları alınıyor. Kamu memur ataması Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için olacak. Mülakatsız olmak üzere direkt KPSS puanıyla atama olacak. İşte gerekli başvuru tüm hususlarının yer aldığı yazımız.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, KPSS’den tüm ünvanlarda en az 50 alması ile en az B ehliyet şartı var.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi memur alımı nitelikleri nelerdir?

Destek Personeli (Temizlik) alımı 1 kadro için lise, Bahçıvan/Peyzaj alanında tecrübe ya da Bahçecilik/Peyzaj alanında eğitim/kurs belgeli Cinsiyeti erkek olmak, 1 Ocak 1980 ile 1 Ocak 1996 arası doğumlu olması gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı 4 kadro için Özel Güvenlik ve Koruma, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans, erkek, Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı olmak şartları var. (15 Eylül tarihli düzeltme ilanı ile kadro sayısı 4'e çıkarıldı.)

Büro Personeli alımı 1 kadro için liselerin Laboratuvar Hizmetleri, Tıp Sekreterliği veya Sağlık Hizmetleri Sekreterliği mezunu, Laboratuvar Uygulamaları ve Yönetimi Eğitimi Sertifikası sahibi, Klinik Araştırmalarda Etik Eğitimi Sertifikasına sahibi olması gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı süreci nelerdi

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi memur alımı başvuruları online olarak yapılabilecek. Adaylar 15 Eylül 2023 tarihine kadar bu hafta içerisinde gerekli başvurularını yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum