KPSS 55 Puanla Başvuru Yapılabilecek! Memur Alımında Yeni Süreç Başlayacak

KPSS 55 Puanla Başvuru Yapılabilecek! Memur Alımında Yeni Süreç Başlayacak

Genel İdari Hizmetler Sınıfı “GİH” 10. ve 11. derece kadrolar için güncel ve yeni kamu personeli memur alımı başvuruları alınacak. KPSS 55 puanla başvuru yapılabilecek. İşte detaylar.

Kamu kurumu bünyesinde yeni kamu personel alımı yapılacak. Tefenni Belediyesi personel alımına kimler başvuru yapabilir. Genel İdari Hizmetler “GİH” sınıfı 10. ve 11. Derece kadro için olacak atamalardaki gerekli tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

Kadrolu memur alımı şartları nelerdir?

Kadrolu 10 ve 11. Derece memur alımı için başvurularda adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekiyor. Ayrıca adayların erkeklerde 1.67 metre, kadınlarda 1.60 metreden kısa olmaması, 30 yaşını doldurmamış olması, sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olması ve en az C ehliyete sahip olması gerekiyor.

İtfaiye eri alımı başvuru mezuniyetler

2 İtfaiye Eri alımı için “İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okullarının herhangi bir bölümü, İşletme ve Muhasebe Önlisans”, KPSS 55,

2 İtfaiye Eri alımı için “İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Maliye, İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans”, KPSS 55 puanı olması gerekiyor.

Tefenni Belediyesi memur alımı süreci

Tefenni Belediyesi için yapılacak itfaiye eri alımlarında başvurular Temmuz’da olacak ve şahsen yapılacak. Adaylar Tefenni Belediye Başkanlığı (Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni / Burdur adresine 6 Temmuz - 10 Temmuz tarihlerinde başvurularını yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum