KPSS 60 Güncel Memur Alımı! Lise Önlisans Lisans 5 Branşta Başvuru

KPSS 60 Güncel Memur Alımı! Lise Önlisans Lisans 5 Branşta Başvuru

Lise, önlisans, lisans memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS 60 yeni kamu personeli alımı başvuruları kapsamında güncel süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Amasya Üniversitesi tarafından 5 farklı branş işçin yeni memur alımı başvuruları alınıyor. Kamu memur alımına dair tüm detayları, süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. En az lise olmak üzere önlisans ve lisans mezunları için 5 farklı ünvana başvuru tüm bilgileri şu şekildedir:

Amasya Üniversitesi memur alımı şartları

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak ile askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. Ayrıca görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak, KPSS’den en az 60 puan şartı var.

Kamu personeli alımı mezuniyetler

1 Mühendis (Suluova Meslek Yüksekokulu) “Erkek” alımı için Ziraat Fakültesi Bitki Koruma bölümü mezunu olmak, alanında en az 2 yıl çalıştığını SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek, zirai ilaçlama ve meyve yetiştiriciliği eğitimi katılım belgesine sahip olduğunu belgelendirmek gerekmektedir.

1 Spor Uzmanı (Yüzme Havuzu) “Erkek” alımı için beden eğitimi veya spor eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak, En az Gümüş Cankurtaran Belgesine sahip olmak, En az 2 (iki) yıl yüzme antrenörlüğü ya da havuz cankurtaranlığı yapmış olduğunu belgelendirmek, 2. kademe yüzme antrenörü belgesine sahip olmak şartı var.

2 Büro Personeli (Merkez Yerleşke ve İlçedeki Birimler) “Erkek/Kadın” alımı için Herhangi bir lisans mezunu olmak gerekiyor.

2 Büro Personeli (Merkez Yerleşke ve İlçedeki Birimler) “Erkek/Kadın” alımı için Herhangi bir önlisans mezunu olmak gerekiyor.

4 Destek Personeli (Merkez Yerleşke ve İlçedeki Birimler) “Erkek/Kadın” alımı için Herhangi bir liseden mezun olmak gerekiyor.

1 Teknisyen (Bilgi İşlem Daire Başkanlığı) “Erkek” alımı için Meslek Liselerinin Bilişim Teknolojileri alanından mezun olmak gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri

Amasya Üniversitesi tarafından memur alımı için başvurular sadece şahsen yapılması istenmektedir. Başvuru işlemleri 4 Aralık 2023’e kadar “Amasya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına” şahsen yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum