KPSS 60 Yeni Zabıta Memuru VHKİ Memur Alımı Yarın Başlıyor

KPSS 60 Yeni Zabıta Memuru VHKİ Memur Alımı Yarın Başlıyor

Kamuya Temmuz ayı Zabıta memuru alımı ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni VHKİ personel alımı başvuruları yarın başlıyor. Sürece dair tüm bilgiler bu yazımızda.

Kamu Personel Seçme Sınavı “KPSS 60” ile zabıta memuru alımı ve VHKİ personel alımı yapılacak. Bu Pazartesi itibarıyla kadrolu memur alımları kapsamında kuruma atama yapılacak. Çağlayancerit Belediyesi memur personel atama süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kadrolu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı DMK’daki şartları taşıyan adayların başvurabileceği memur alımları için ayrıca şu hususlara haiz olmak gerekiyor: T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak ve KPSS’den 60 almak şartı var. Zabıta alımında boy şartı olarakerkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, “B” sınıfı ehliyete sahip olmak özel hususları da var.

Kamu personel alımı mezuniyet şartları

2 VHKİ alımı için “İşletme, İktisat ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği” mezunu olmak, 2 Zabıta Memuru alımı için “İşletme, İktisat ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği” mezunu olmak, 1 Zabıta Memuru alımı için herhangi önlisans mezunu olmak şartları yer alıyor.

Çağlayancerit Belediyesi personel alımı süreci

Çağlayancerit Belediyesi kadrolu memur alımları kapsamında başvurular zabıta alımında şahsen olacak. VHKİ alımı istenirse posta ile de şu adrese yapılabilir: “Fatih Mah. Atatürk Cad. No:15 Çağlayancerit/Kahramanmaraş”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.