KPSS Şartı Aranmıyor! Kamu Personeli Alımı Başvuruları Alınıyor

KPSS Şartı Aranmıyor! Kamu Personeli Alımı Başvuruları Alınıyor

Kamu personeli güncel memur alımları kapsamında KPSS şartsız başvurular alınıyor. Sürece dair tüm gerekli bilgiler bu haberimizde yer alıyor.

Kamu kurumuna güncel personel alımı başvuruları alınıyor. KPSS şartı aranmayan alım için güncel bilgileri ve ilan detaylarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. Türk-Alman Üniversitesi sözleşmeli 4/B kamu memur atamasına başvuru için gerekli tüm bilgiler bu yazımızda.

Türk Alman Üniversitesi Memur Alımı Şartları

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor. Ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmıyor. KPSS puanı olmayan adaylar değerlendirmede en az 70 olarak baz alınacak.

Güncel personel alımı mezuniyetler

Başvurularda adayların “bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliklerinden” mezun olmasının yanı sıra sadece 2 kat maaş şartı ile “diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik” bölümleri de başvurabiliyor.

Kamu personeli alımı başvuru süreci nasıl işler?

Türk-Alman Üniversitesi bünyesinde olmak üzere sözleşmeli bilişim personeli alımları için başvuru iş ve işlemleri 6 Temmuz 2023 tarihine kadar sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.