KPSS Şartsız 2 Bin Kabin Memuru Alımı Yapılıyor! THY Başvuru Ekranı

KPSS Şartsız 2 Bin Kabin Memuru Alımı Yapılıyor! THY Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları kadın 2.000 kabin memuru alımı yapıyor. Sadece kadın adayların bu ilana başvuru yapabileceği süreç için gerekli tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Türk Hava Yollarına personel alımı başvuruları kapsamında 2023 yılı 2.000 kadro için süreç devam ediyor. THY 2 bin kabin memuru alımı başvurularına kimler başvurabilir? Hostes olmak için gerekli şartlar, süreç ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları 2023 yılı personel alımları

Türk Hava Yolları için 2023 yılında 10.000 yeni personel alımı açıklamasından hemen sonra ilk aşama olan 2 bin kabin memurluğu için başvurular alınmaya başlamıştı. Kadın adaylar için hostes alımına dair detaylar bu haberimizde. Öte yandan diğer pilot vb. teknik eleman alımları da açıklanınca sizlere hemen duyuracağız.

Kabin memuru olmak için gerekli nitelikler nelerdir?

Kadın adayların başvuru yapabileceği ilan için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1 Ocak 1983 - 31 Aralık 2003 tarihleri ​​arasında doğmuş olmak, en az lise mezunu olmak, 160 cm ile 180 cm boy aralığında olmak ile iyi derecede İngilizce bilmek ve adli sicil kaydı olmaması gerekmektedir.

Güncel personel alımı başvuru tarihleri

Türk Hava Yolları tarafından kabin memurluğuna başvuru için adaylar başvuru iş ve işlemlerini 10 Ağustos 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir. Süreç online olacak. Hemen bu kılavuzdan gerekli detayları bulabilir ve başvuru ekranından iş ve işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.