KPSS Şartsız Personel Alımı İlanları Yayımlandı! Başvuru Ekranı

KPSS Şartsız Personel Alımı İlanları Yayımlandı! Başvuru Ekranı

Türk Kızılay’ına yeni personel alımları için ilanlar açıklandı. KPSS şartı olmadan adaylar başvuru yapabilir. İşte gerekli başvurular, şartların yer aldığı haberimiz.

Türk Kızılay’ı bünyesinde ürün tasarım ve analiz uzmanı, bilgi yönetimi yöneticisi, iş geliştirme asistanı alımı için başvurular Ağustos ayı itibarıyla başladı. Başvurular ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ürün Tasarım ve Analiz Uzmanı alımı için “Mühendislik, Matematik, İstatistik veya eşdeğer bölümlerinden lisans mezunu adaylar başvurabilir. İyi derecede İngilizce bilen, B sınıfı sürücü belgesine sahip, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.

Bilgi Yönetimi Yöneticisi alımı için Mühendislik, Matematik, İstatistik” veya eşdeğer bölümlerinden lisans mezunu olmak gerekiyor. İyi derecede İngilizce bilen, MS Office programlarını etkin kullanabilen, B sınıfı sürücü belgesi olan, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan adaylar başvurabilir.

İş Geliştirme Asistanı alımı için “Mühendislik, Matematik, İstatistik” veya eşdeğer bölümlerinden lisans mezunu olmak gerekiyor. İyi derecede İngilizce bilen, MS Office programlarını etkin kullanabilen, B sınıfı sürücü belgesine sahip, Askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan adaylar başvuru yapabilmektedir. Özel şartlar da yer almaktadır. Hemen aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden Kızılay personel alımı ilanları özel şartlarına ilgili başlıklardan ayrıca bakabilirsiniz.

Kızılay personel alımı başvuru süreci

Ürün Tasarım ve Analiz Uzmanı, Bilgi Yönetimi Yöneticisi, İş Geliştirme Asistanı alımı için son başvuru tarihi 20 Ağustos 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.