Lise Mezunu KPSS 60 Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Alınacak

Lise Mezunu KPSS 60 Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Alınacak

Kamu kurumu bünyesinde lise mezunlarının KPSS 60 puan şartıyla başvuru yapabileceği kadrolu zabıta memuru alımı yapılacak. Kimler zabıta memuru olabilir? İşte tüm şartlar ve detaylar.

Köprüköy Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere yeni zabıta memuru alım ilanına başvurular alınacak. Lise mezunlarının başvuru yapabileceği zabıta alımı tüm detaylarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık. İşte tüm detaylar.

Köprüköy Belediyesi memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Kadrolu memur alımı için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel hususlara haiz olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak gerekiyor.

Zabıta memuru olmak için gerekli nitelikler nelerdir?

2 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 11. derece kadrolar için olacak. Herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olmak, en az (C) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, Erkek ve Kadın adayların başvuru yapabileceği başvuru için KPSSP94 türünden en az 60 puan şartı var.

Kimler zabıta memuru olabilir?

Genel şartların yanı sıra özel hususları da yerine getiren adaylar başvurabilir. Bu kapsamda erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak ve en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarını sağlayan adaylar başvurabilir.

Kamu personeli alımı başvuru süreci

Köprüköy Belediyesi kadrolu zabıta memuru alımı için adaylar başvuru belgeleri ile birlikte 20-23 Haziran 2023 tarihleri arasında “Şehitler Mahallesi Bahattin Karasu Caddesi No:28 Köprüköy/Erzurum Köprüköy Belediyesi Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü” adresine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum