Sözleşmeli Büro Koruma Mühendis Tekniker Hemşire Destek Personeli Alımı

Sözleşmeli Büro Koruma Mühendis Tekniker Hemşire Destek Personeli Alımı

Dokuz Eylül üniversitesi memur alımı için başvurular en az lise mezunu adaylar arasından olacak. İşte gerekli başvuru tüm detaylarının yer aldığı yazımız.

Kamu üniversitesi bünyesinde yeni memur alımları açıklandı. “Dokuz Eylül Üniversitesi” tarafından “Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Mühendis, Tekniker, Diğer Teknik Hizmet Personeli, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Destek Personeli” alımı yapılıyor. İŞte başvuru tüm detaylarının yer aldığı ve KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi memur alımı başvuru genel şartları

Devlet memurları kanunundaki genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gerekiyor.

Kamu personel alımı mezuniyetler

BÜRO PERSONELİ alımında 1 kadro için Ekonomi, İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Almanca (YDS) veya en az 80, 2022 KPSS P3 Sınavı puanı olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak,

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) alımında 1 kadro için önlisans, 2022 KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Özel Güvenlik kartına sahip olmak, İç ve dış mekan vardiyalı sistemde çalışmaya engel hali bulunmamak, Askerliğini yapmış olmak, En az 1.75 cm boyunda olmak,

MÜHENDİS alımında 1 kadro için İnşaat Mühendisliği bölümü lisans, 2022 KPSSP3 en az 70 puan almış olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak.

TEKNİKER alımında 1 kadro için İnşaat Teknolojisi önlisans, 2022 KPSSP93 puanı olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak,

DİĞER TEKNİK HİZMET PERSONELİ (KİMYAGER) alımında 1 kadro için Kimya Bölümü lisans, 2022 KPSSP3 sınavı puanı olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak,

HEMŞİRE alımında 1 kadro için Hemşirelik Bölümü lisans, 2022 KPSSP3 Sınavı Puanı olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak,

HEMŞİRE alımında 1 kadro için Hemşirelik Bölümü lisans, 2022 KPSSP3 Sınavı Puanı olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi ve Biorezonans Temel Eğitimi almış olmak.

SAĞLIK TEKNİKERİ alımında 1 kadro için Diyaliz önlisans, 2022 KPSSP93 Sınavı puanı olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak,

SAĞLIK TEKNİKERİ alımında 1 kadro için Fizik Tedavi, Fizyoterapi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon önlisans, 2022 KPSSP93 Sınavı puanı olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak,

DESTEK PERSONELİ alımında 1 kadro için lise, 30 Yaşını doldurmamış olmak, Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak, Hijyen Belgesine sahip olmak, 2022 KPSSP94 sınavı puanı olmak.

DESTEK PERSONELİ alımında 1 kadro için en az lise, Bahçe Bakımı ve Peyzaj sertifikası olmak, 30 Yaşını doldurmamış olmak, Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak, 2022 KPSSP94 puanı olmak gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuruları

Dokuz Eylül Üniversitesi için 8 farklı branşta memur alımı başvuru iş ve işlemleri 19 Temmuz 2023’e kadar sürüyor. Adaylar şahsen ya da posta ile başvuru yapabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum