Sözleşmeli - Kadrolu 4.657 Kamu Personeli Alımı Bugün Başladı

Sözleşmeli - Kadrolu 4.657 Kamu Personeli Alımı Bugün Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB, Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK, Kütahya Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Başkanlığı ile MASKİ için 4 bin 657 kadroya başvurular başlıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2.450, Konya Büyükşehir Belediyesi 200, Türkiye Taşkömürü Kurumu 2.000, MASKİ 6, Kütahya Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Başkanlığı 1 olmak üzere 4.657 kadrolu için sözleşmeli-kadrolu memur alımları yapılacak. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberlerimiz.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2450 memur alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı için 2 bin 450 kadroya din görevlisi alımı yapılacak. Başvuru iş ve işlemleri 25 Eylül ile 6 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir. Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım alımlarına dair tüm detayları ve süreci hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Konya Büyükşehir Belediyesi 200 itfaiye eri alımı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kadrolu 200 itfaiye eri alımı başvuruları alınacak. İlgili önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği ilan için süreç 25 Eylül ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurulara dair tüm hususları hemen kamu personeli alımı haber sitemizde bulabilirsiniz.

MASKİ 6 memur alımı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü MASKİ tarafından 6 tahsildar personel alımı yapılacak. Başvurular 25 Eylül ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir. Başvurularla ilgili olarak gerekli tüm detayları hemen internet sitemizde inceleyebilirsiniz.

Kütahya Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Başkanlığı 1 memur alımı

Kütahya Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Başkanlığı tarafından kadrolu 1 memur alımı yapılacak. 1 veteriner hekim alımı için süreç 26 Eylül ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında olacaktır. Adaylar tüm başvuru hususlarını ve süreci hemen bu haberimizde inceleyebilir.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2.000 işçi alımı

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK 2.000 yeni işçi alımı yapacak. İşçi alımı başvurusu İŞKUR’da bu hafta itibarıyla 25 Eylül ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylar hemen KAMU PERSONELİ ALIMI haber sitemizde gerekli tüm detayları inceleyebilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum