THY Deneyimsiz-Yeni Mezun Personel Alımı İş Fırsatları! KPSS’siz Başvuru Ekranı

THY Deneyimsiz-Yeni Mezun Personel Alımı İş Fırsatları! KPSS’siz Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları bünyesinde deneyimsiz ve yeni mezun olmak üzere personel alımı online başvuruları alınıyor. THY’de yeni iş fırsatları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları THY tarafından güncel deneyimsiz ve yeni mezun adaylar için iş fırsatlarına başvurular alınıyor. THY’de çalışmak için “Take-Off Jr.” Programı kapsamında başvurular alınıyor. İşte sürece dair tüm detaylar ve başvuruların yer aldığı yazımız.

THY Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak, 1 Ocak 1996 ve sonrası doğumlu olmak, lisans son sınıf öğrencisi veya yeni mezun olmak (lisans son sınıf öğrencilerinin 2023 Temmuz ayı itibariyle mezun olması şartı var.), KPSS şartı bulunmuyor. Diğer özel şartlara haberimizin en altındaki bağlantıdan direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz.

THY’da "Take-Off Jr. Nedir?

THY tarafından açıklanan program kapsamında yeni mezun veya yakında mezun olacakların kariyerlerine Türk Hava Yollarında güçlü bir başlangıç yapma imkanı sunulmaktadır. Bu kapsamda havacılık sektörünün rekabetçi, hızlı gelişen ve eğlenceli dünyasının kapılarını aralayan bir yetenek programı olarak tanımlanmaktadır.

Türk Hava Yolları THY personel alımı başvuru şekli ve süreci

Adaylar başvurularını 5 Haziran 2023 tarihi saat 22.55’e kadar hemen aşağıdaki “başvuru ekranı” bağlantısı üzerinden yapmaları gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.