Türkiye Taşkömürü Kurumu 2.000 İşçi Alımı Tarihleri Açıklandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2.000 İşçi Alımı Tarihleri Açıklandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK bünyesinde 2 bin kamu işçi alımı başvuruları kapsamında süreç açıklandı. TTK 2.000 kamu işçi alımı başvuruları ve açıklama bu yazımızda.

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK tarafından 2.000 kamu işçi alımı başvuruları alınacak. TTK’ya Ağustos’ta işçi alımları için başvuruların alınacağı süreç açıklandı. Detayları ve resmi açıklamaya dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

TTK 2.000 kamu işçi alımı

TTK işçi alımına dair tarihler Ak Parti milletvekili tarafından açıklandı. Ak Parti Zonguldak milletvekili Muammer Avcı tarafından açıklandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında yapılan toplantıda tarihler açıklandı. TTK’da işçi alımı başvuruları Ağustos ayının ilk haftasında olacak.

Enerji Bakanlığında Taşkömürü için toplantı yapıldı

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK'ya 2.000 işçi alımı için süreç ağustosun ilk haftası başlayacağı belirtildi. TTK işçi alımına dair süreci, şartları ve başvuruları açıklanınca KAMU PERSONELİ ALIMI açıklanınca hemen sizleri bilgilendireceğiz.

18-32 yaş adaylar başvuracak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen TTK 2.000 işçi alımı müjdesi sonrası süreç için geri sayım başladı. 18-32 yaş aralığındaki adayların başvurabileceği ilan için süreç önümüzdeki günlerde açıklanacak. Ağustos ayının ilk haftasında başvurular açıklanacak. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizde tüm detayları bulabileceksiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum