Ziraat Bankasına 150 Memur Alımı Yapılıyor! Güncel Başvuru Ekranı

Ziraat Bankasına 150 Memur Alımı Yapılıyor! Güncel Başvuru Ekranı

Ziraat Bankası bünyesinde güncel 150 kamu personeli memur alımı başvuruları alınıyor. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

2023 yılı banka personeli alımı başvuruları kapsamında Ziraat Bankası için 150 kadro süreci devam ediyor. Kamu personeli alımı olarak bu yazımızda gerekli 150 uzman yardımcısı personel atama tüm detayları hemen inceleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası personel alımı şartları

Adayların başvurularda T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiğinin bulunmaması, 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olması şartları var. Öte yandan adayların başvuru için ilgili bankacılık Kanununa göre Bankalarda çalışması yasaklanmamış olması, yurt içinde ve yurt dışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmaması gerekiyor.

Memur alımı mezuniyetleri nelerdir?

İdari alan kadrolara başvuru için ”İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, Bankacılık, Finans, Muhasebe, Uluslararası Finans, Ticaret ve Bankacılık, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Sermaye Piyasası, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Yönetimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri ile bankacılık mesleğiyle ilgili bölümlerinden veya üniversitelerin Ekonometri, İstatistik, Aktüerya, Matematik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Fizik, İşletme ve Tarım Ekonomisi, Tarım Ticareti ve İşletmeciliği, Tarım Ekonomisi” bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Mühendislik alanı kadrolara başvuru için “Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Çevre Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalürji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği” mezunu olması gerekiyor.

Kamu personel alımı başvuru süreci

Ziraat Bankasına memur alımları için süreç 23 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını hemen aşağıdaki kılavuzda belirtilen ilgili formu doldurup diğer gerekli evrakları online olarak 150 kadroya başvuru yapabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum