100 Farklı Bölümden Başvuru Kabul Edilecek! Tübitak Kadrolu Memur Alımı

100 Farklı Bölümden Başvuru Kabul Edilecek! Tübitak Kadrolu Memur Alımı

TÜBİTAK bünyesinde KPSS şartsız güncel kadrolu yeni memur alımları açıklandı. Başvurular ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte gerekli başvuru hususları.

TÜBİTAK tarafından 100 farklı bölümden başvuru alınacak yeni KADROLU MEMUR ALIMI başvuruları açıklandı. Tübitak’tan yapılan açıklamada Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında ülkenin teknolojik yetkinliğini geliştirmek amacıyla hayata geçirilecek etki gücü yüksek program ve projelerin tasarlanmasında, yürütülmesinde, takip ve koordinasyonunun sağlanmasında, izleme ve geliştirme faaliyetlerinde görev almak üzere Bilimsel Programlar Uzmanı istihdam edileceği açıklandı. İşte tüm detaylar.

Kamu personeli alımı başvuru şartları ve mezuniyetler

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak ve aşağıdaki başvuru ekranı üzerinde yer alan genel şartları taşımak.

4 Bilimsel Programlar Uzmanı Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren "Mühendislik Bölümleri, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi" Bölümlerinden ve bu fakültenin bölümlerine denk olan bölümlerden birini bitirmiş olmak gerekiyor. İşte o bölümler.

100 bölümden başvuru yapılabilir

Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Hidrojeoloji Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeoloji Yüksek Mühendisliği, Kıyı Ve Liman Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya, Kimya Ve Süreç Mühendisliği, Kimya Yüksek Mühendisliği, Kimya-Biyoloji Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Lif Ve Polimer Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Maden ve Cevher Hazırlama Mühendisliği, Maden Yüksek Mühendisliği.

Makine Mühendisliği, Makine Ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi Ve Mühendisliği, Malzeme Bilimi Ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Metalurji Mühendisliği, Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği, Meteoroloji Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği, Mücevherat Mühendisliği, Nanoteknoloji Mühendisliği, Nükleer Enerji Mühendisliği, Optik Ve Akustik Mühendisliği, Orman Endüstrisi Mühendisliği, Orman Mühendisliği, Orman Yüksek Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği.

Petrol Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği, Polimer Malzeme Mühendisliği, Polimer Mühendisliği, Raylı Sistemler Mühendisliği, Sanayi Mühendisliği, Seramik Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Su Bilimleri ve Mühendisliği, Su Ürünleri Mühendisliği, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarımsal Genetik Mühendisliği, Tekstil Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Tıp Mühendisliği, Tütün Teknolojisi Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uçak Sistemleri Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği, Ulaştırma Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uzay ve Uydu Mühendisliği, Üretim Mühendisliği, Üretim Mühendisliği Öğretmenliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği Programları, Yapay Zeka Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği.

Yazılım Mühendisliği, Yer Bilimleri Mühendisliği Programları, Ziraat Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği Programları, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik, Biyomühendislik, Genetik ve Biyomühendislik, Malzeme Bilimi ve Nano Mühendislik, Moleküler Biyoloji, Genetik ve Biyomühendislik, Mühendislik Bilimleri, Mühendislik Programları, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Programları, İktisat, İşletme-Maliye, İşletme-İstatistik, İşletme-Ekonomi, İşletmecilik, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans, Uluslararası İktisat, Ekonomi, Ekonometri bölümü mezunları başvurabilir.

TÜBİTAK personel alımı başvuru süreci

TÜBİTAK bünyesinde personel alımları için İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.