İETT 148 Kadrolu Memur Alımı Yapacak: 6 Branş Kontenjanlar-Şartlar

İETT 148 Kadrolu Memur Alımı Yapacak: 6 Branş Kontenjanlar-Şartlar

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı yayımlandı. Farklı ünvanlarda devlet memuru alımı tüm detayları bu yazımızda.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri İETT Genel Müdürlüğü bünyesinde kadrolu 148 memur alımı açıklandı. Tekniker, Mühendis, İstatistikçi, Psikolog, Muhasebeci, Bilgisayar İşletmeni alımı yapılacak. 2024 KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Kamu personel alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40 ıncı ve 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir;

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili belirtilen suçlardan mahkum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • 2024 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS (B) grubu) girmiş olmak ve alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türünden asgari KPSS puanını almış olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • Bilgisayar İşletmeni kadrosuna başvuracak adaylar için, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası veya mezun olunan okulda bilgisayar dersi gördüğünü gösteren transkript belgesi isteniyor.

Memur alımı başvuru nitelikleri

20 Bilgisayar İşletmeni GİH 8. derece Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, işletme, işletmecilik, işletmemaliye, iş idaresi, yönetim ve organizasyon, yönetim bilimleri ve liderlik, yönetim bilimleri, pazarlama, işletme bilgi yönetimi, kamu yönetimi, maliye veya yönetim bilişim sistemleri lisans programlarının birinden mezun olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek. Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

2 Bilgisayar İşletmeni GİH 9. derece Acil durum ve afet yönetimi, özel güvenlik ve koruma, çevre temizliği ve denetimi ön lisans programlarının birinden mezun olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek. Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

1 Bilgisayar İşletmeni GİH 9. derece Adalet önlisans programından veya adalet meslek yüksekokulu, mahalli idareler, yerel yönetimler önlisans programlarının birinden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek. Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

4 Bilgisayar İşletmeni GİH 8. derece Grafik, iletişim, iletişim bilimleri, iletişim sanatları, iletişim ve tasarım, iletişim tasarımı ve yönetimi, halkla ilişkiler ve tanıtım, halkla ilişkiler ve reklamcılık, medya ve iletişim, otomotiv öğretmenliği, bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi, sosyoloji lisans programlarının birinden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek. Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

3 Bilgisayar İşletmeni GİH 8. derece İnsan kaynakları yönetimi, maliye, muhasebe ve maliye veya maliye muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek. Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

3 Muhasebeci GİH 7. derece Muhasebe finansman, muhasebe ve finansal yönetim, muhasebe ve finans yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

13 İstatistikçi TH 7. derece İstatistik ve bilgisayar bilimleri, istatistik lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

2 Psikolog SH 8. derece Psikoloji lisans programından mezun olmak. Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

3 Mühendis TH 7. derece Bilgisayar mühendisliği, bilgisayar bilimleri mühendisliği, bilgisayar bilimi ve mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, bilgisayar ve enformatik mühendisliği, kontrol ve bilgisayar mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

4 Mühendis TH 8. derece Bilgisayar mühendisliği, bilgisayar bilimleri mühendisliği, bilgisayar bilimi ve mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, bilgisayar ve enformatik mühendisliği, kontrol ve bilgisayar mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

1 Mühendis TH 7. derece Çevre mühendisliği lisans programından mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

3 Mühendis TH 7. derece Elektrik Mühendisliği lisans programından mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

3 Mühendis TH 8. derece Elektrik mühendisliği lisans programından mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

11 Mühendis TH 7. derece Elektronik mühendisliği, mikro elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

11 Mühendis TH 8. derece Elektronik mühendisliği, mikro elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

7 Mühendis TH 7. derece Endüstri mühendisliği, endüstri sistemleri mühendisliği, endüstri ve sistem mühendisliği, sistem mühendisliği, üretim sistemleri mühendisliği, üretim mühendisliği, imalat mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

7 Mühendis TH 8. derece Endüstri mühendisliği, endüstri sistemleri mühendisliği, endüstri ve sistem mühendisliği, sistem mühendisliği, üretim sistemleri mühendisliği, üretim mühendisliği, imalat mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

1 Mühendis TH 8. derece Gıda mühendisliği, gıda işleme mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

1 Mühendis TH 7. derece Jeodezi ve fotogrametri mühendisliği, jeodezi ve haritacılık mühendisliği, harita mühendisliği, geomatik mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

1 Mühendis TH 8. derece Jeodezi ve fotogrametri mühendisliği, jeodezi ve haritacılık mühendisliği, harita mühendisliği, geomatik mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak,YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

1 Mühendis TH 8. derece İnşaat mühendisliği lisans programından mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

2 Mühendis TH 8. derece İnşaat mühendisliği lisans programından mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

10 Mühendis TH 8. derece Makine mühendisliği, makine ve imalat mühendisliği, makine ve üretim mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

10 Mühendis TH 8. derece Makine mühendisliği, makine ve imalat mühendisliği, makine ve üretim mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak, YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

1 Mühendis TH 7. derece Matematik mühendisliği lisans programından mezun olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

2 Mühendis TH 7. derece Matematik mühendisliği lisans programından mezun olmak,YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

1 Mühendis TH 7. derece Otomotiv mühendisliği lisans programından mezun olmak,YDS’de (İngilizce) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın P3 En az 70 puan.

2 Tekniker TH 8. derece Bilgisayar teknolojisi ve programlama, bilgisayar programcılığı, bilgisayar teknolojisi, bilişim güvenliği teknolojisi, internet ve ağ teknolojileri veya web tasarımı ve kodlama ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

2 Tekniker TH 8. derece Coğrafi bilgi sistemleri ön lisans programından mezun olmak. Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

2 Tekniker TH 8. derece Elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi, bilgisayar, elektrik, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar veya bilgisayar programcılığı ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

2 Tekniker TH 8. derece Elektrik elektronik ön lisans programından mezun olmak, Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

4 Tekniker TH 8. derece Makine, elektrik, otomotiv, ulaştırma ve trafik hizmetleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

2 Tekniker TH 8. derece Bilgisayar programcılığı ön lisans programından mezun olmak, Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

1 Tekniker TH 7. derece Makine veya mekatronik ön lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

2 Tekniker TH 8. derece Harita ön lisans programından mezun olmak, Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

1 Tekniker TH 7. derece Makine ön lisans programından mezun olmak, Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

2 Tekniker TH 8. derece Elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi, elektrikli cihaz teknolojisi, bilgisayar, elektrik, bilgisayar teknolojisi, internet ve ağ teknolojileri veya elektronik haberleşme teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/ Kadın P93 En az 70 puan.

İETT memur alımı başvuru süreci nasıl olacak?

İETT memur alımı için adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları ve başvuru esnasında istenilen diğer belgeler ile birlikte 3 Şubat 2025 – 16 Şubat 2025 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09.0016.30 arasında) Şahkulu Mah. İstiklal Cad. Erkanı Harp Sok.No.2 Tünel Beyoğlu/İSTANBUL adresindeki İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Yazı İşleri ve Kararlar Şube Müdürlüğü birimine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. Ayrıca e-posta adresine ONLINE başvuru da yapılabilecektir.

İETT memur alımı başvuru kılavuzu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.