Kamu Hastanesi KPSS Taban Puansız En Az Lise Memur Alımları Başladı

Kamu Hastanesi KPSS Taban Puansız En Az Lise Memur Alımları Başladı

Kamu Hastanesi bünyesinde 6 farklı branşta olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar için yeni memur personel alımları açıklandı. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kamu Üniversitesi tarafından sözleşmeli 4/B personel alım ilanı yayımlandı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre KAMU HASTANE PERSONELİ ALIMI yapılacak. 2024 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. “Hemşire, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist, Sağlık Fizikçisi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın), Destek Personeli (Hizmetli-Kadın-Erkek)” alımı yapılacak. İşte detaylar.

Memur alımı başvuru şartları

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkûm olmamak,
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • 2024 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans mezunları için 2024 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2024 KPSS(B) grubu KPSSP93, Lise mezunları için 2024 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Nöbet (vardiya) usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmamak gerekiyor.

Kamu personel alımı başvuru nitelikleri

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) Ortaöğretim mezunu olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. En az 3 yıl koruma ve güvenlik görevlisi olarak çalışma tecrübesine sahip olmak ve belgelendirmek. 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan diğer şartları taşımak. 160 cm’den kısa boylu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmadığını tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan aldığı sağlık raporu ile belgelendirmek, Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

8 Destek Personeli (Hizmetli-Kadın) Ortaöğretim mezunu olmak. Üniversitemiz Hastanesi açık ve kapalı alanlarında, temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti, peyzaj işleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, servis yapma işlerinde çalıştırılacaktır. Gerektiğinde Hizmetli kadrosuna ait görevlerin tamamını yürütecektir. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. En az 6 ay temizlik görevlisi veya destek elemanı olarak çalışma tecrübesine sahip olmak ve belgelendirmek.

14 Destek Personeli (Hizmetli-Erkek) Ortaöğretim mezunu olmak. Üniversitemiz Hastanesi açık ve kapalı alanlarında, temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti, peyzaj işleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, servis yapma işlerinde çalıştırılacaktır. Gerektiğinde Hizmetli kadrosuna ait görevlerin tamamını yürütecektir. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. En az 6 ay temizlik görevlisi veya destek elemanı olarak çalışma tecrübesine sahip olmak ve belgelendirmek.

2 Destek Personeli (Hizmetli-Erkek) En az ortaöğretim mezunu olmak. Üniversitemiz Hastanesi açık ve kapalı alanlarında, temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti, peyzaj işleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, mutfak işleri, yiyecek ve içecek hazırlama, servis yapma işlerinde çalıştırılacaktır. Gerektiğinde hizmetli kadrosuna ait görevlerin tamamını yürütecektir. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. En az 6 ay temizlik görevlisi veya destek elemanı olarak çalışma tecrübesine sahip olmak ve belgelendirmek.

22 Hemşire Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans programından mezun olmak.

1 Hemşire Yükseköğretim kurumlarının Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans programından mezun olmak. İkinci basamak sağlık kuruluşlarında yoğun bakım hemşiresi olarak çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

1 Hemşire Yükseköğretim kurumlarının Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans programından mezun olmak. 3. basamak sağlık kuruluşlarında yoğun bakım hemşiresi olarak çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

1 Hemşire Ortaöğretim kurumlarının hemşirelik bölümünden mezun olmak. İkinci basamak sağlık kuruluşlarında yoğun bakım hemşiresi olarak çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

2 Hemşire Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak. İkinci basamak sağlık kuruluşlarında hemşire olarak çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

2 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği, Tıbbi Laboratuvar Teknolojisi, Laboratuvar Teknikerliği veya Laboratuvar Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği, Tıbbi Laboratuvar Teknolojisi, Laboratuvar Teknikerliği veya Laboratuvar Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Çalışma tecrübesine sahip olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği, Tıbbi Laboratuvar Teknolojisi, Laboratuvar Teknikerliği veya Laboratuvar Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. 3. basamak sağlık kuruluşlarında laboratuvar teknikeri olarak çalışmış olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, önlisans programlarının birinden mezun olmak. 3. basamak sağlık kuruluşlarında alanında çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji, Radyoloji Teknikerliği, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji, Radyoloji Teknikerliği, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri önlisans programlarının birinden mezun olmak. 3. basamak sağlık kuruluşlarında manyetik rezonans, bilgisayarlı tomografi ve direkt grafi alanında çalışmış olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji, Radyoloji Teknikerliği, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2. basamak sağlık kuruluşlarında mr ve tomografi bölümünde röntgen teknisyeni/teknikeri olarak çalışmış olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji, Radyoloji Teknikerliği, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri önlisans programlarının birinden mezun olmak. 3. basamak sağlık kuruluşlarında alanında çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji, Radyoloji Teknikerliği, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2. basamak sağlık kuruluşlarında röntgen teknisyeni/teknikeri olarak çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının diyaliz önlisans programından mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının diyaliz önlisans programından mezun olmak. Diyaliz merkezlerinde diyaliz teknikeri olarak çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının diyaliz önlisans programından mezun olmak. 2. basamak sağlık kuruluşlarında diyaliz teknikeri olarak çalışmış olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Elektronörofizyoloji önlisans programından mezun olmak. 3. basamak sağlık kuruluşlarında polisomnografi çekimi yapmış olmak belgelendirmek.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. Patoloji laboratuvar teknikleri alanında çalışma tecrübesi olmak ve belgelendirmek.

1 Fizyoterapist Yükseköğretim kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programlarının birinden mezun olmak. Fizyoterapist olarak çalışma tecrübesine sahip olmak ve belgelendirmek.

1 Sağlık Fizikçisi Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Mersin Üniversitesi memur alımı başvuruları

Adaylar başvurularını ilanın Kariyer Kapısı ve Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren e Devlet (Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım - Mersin Üniversitesi) ve Kariyer Kapısı internet adresinden giriş yaparak gerçekleştireceklerdir. Başvurular 11 Aralık ile 25 Aralık 2024 tarihleri arasında olacak.

Mersin Üniversitesi memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.