10 Farklı Bölüm Başvuru Yapabilecek! Yeni Zabıta Alımı İlanı Açıklandı

Sarıyer Belediyesi bünyesinde kadrolu memur alımı için yeni ilan açıklandı. Kamu personeli alımında adaylardan ikamet şartı yok. İşte zabıta alımları bölümleri ve tüm detaylar.

Sarıyer Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere zabıta memuru alım ilanı açıklandı. 8 ve 9. derecelere başvuru için gerekli tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte gerekli başvurular, şartlar ve tüm detaylar.

Kamu personel alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor.

Zabıta alımı özel şartları: Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

10 Zabıta Memuru alımı için GİH sınıfı 8. derece kadrolara olacak. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Halkla ilişkiler, İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Sosyoloji, Yerel Yönetimler Lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek/Kadın, KPSSP3 en az 70 puan isteniyor.

5 Zabıta Memuru alımı için GİH sınıfı 9. derece kadrolara olacak. Adalet, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Sosyal Bilimler önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek/ Kadın, KPSS P93 en az 65 puan isteniyor.

Sarıyer Belediyesi memur alımı süreci nasıl işler?

Sarıyer Belediyesi memur alımına sadece şahsen başvuru yapılabilecektir. Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için gerekli belgelerle 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında “Pınar Mahallesi, Günyüzü Sokak No:2 - Sarıyer/İstanbul adresinde bulunan Sarıyer Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne” sadece şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri