2023-4 Sağlık Personeli Alımı Bugün Açıklandı! KPSS Taban Puansız

Kamuya KPSS taban puansız olmak üzere yeni memur personel alımı başvuruları açıklandı. Sözleşmeli sağlık personeli alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni Sözleşmeli Personel Alım İlanı (2023-4) başvuruları bugün açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. Mülakatsız sağlık personeli alımı başvuru tüm detayları bu haberimizde.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur. Bu kapsamda TC vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, 2022 KPSS P93 puanına sahip olmak gerekiyor.

Memur personel alımı nitelikleri nelerdir?

2 diğer sağlık personeli alımı için adayların Anestezi ya da Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezunu olması gerekiyor.

Düzce Üniversitesi memur alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Düzce Üniversitesi memur alımları için başvurular 12 Ekim 2023 - 26 Ekim 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri