2024 Yılı Kamu Personeli Alımı Açıklandı! Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Kamuya 2024 yılı ilk personel alımı başvuru ilanı açıklandı. Sözleşmeli memur alımına dair tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurumu bünyesinde 2024 yılı yeni memur alımı başvuruları açıklandı. Yeni başvuru kılavuzu 2024 yılı kapsamında yayımlandı. Eleşkirt Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere sözleşmeli personel alım ilanına başvurular alınacak. İşte sürece dair tüm detaylar.

Sözleşmeli memur alımı şartları nelerdir?

Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel şartlara haiz olmak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunamamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartları var.

Kamu personeli alımı nitelikleri nelerdir?

Tekniker alımı TH sınıfı 9. derece 1 kadroya olacak. Başvuru için laboratuvar teknolojisi, gıda teknolojisi, çevre koruma ve kontrol önlisans programlarının birinden mezun olmak, Kadın/Erkek adaylar KPSSP93 en az 65 puan şartı var.

Eleşkirt Belediyesi memur alımı süreci nasıl işler?

Eleşkirt Belediyesi bünyesinde memur alımı için adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 2-5 Ocak 2024 tarihleri arasında şahsen veya posta yolu ile (Eleşkirt Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne) müracaatlarını yapabileceklerdir. Ayrıca elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediye e-mail adresine başvuru yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri