2024/1 Kamu Personeli Alımı Başvuru İlanı Yayımlandı! İkamet Şartsız

Kamuya KPSS taban puansız olmak üzere 2024/1 memur alımı başvuru ilanı yayımlandı. Büro personeli alımı kadrosu için gerekli süreci ve şartları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. 2024-1 başvuruları alınmaya başladı. Büro personeli alımı kadrosu için gerekli tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Kamu personeli alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak, 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak gerekiyor. Taban puan şartı yok.

Büro Personeli alımı nitelikleri nelerdir?

2 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için adayların 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan sahibi olması ile Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü lisans mezunu olması gerekiyor.

14 Ocak 2024 tarihli resmi gazetede yayımlanan düzeltme ilanı ile 1 olan kadro 2 olarak güncellenmiştir.

Memur alımında gerekli başvuru belgeleri nelerdir?

Eksiksiz doldurulmuş Başvuru Formu, Öz geçmiş, 2022 KPSS sonuç belgesi, 1 adet Fotoğraf, Adli Sicil Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Diploma Fotokopisi veya Mezun Belgesi, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı olmadığına ilişkin sağlık kurulu raporu isteniyor.

Bartın Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Bartın Üniversitesi memur alımı başladı. Adaylar 22 Ocak 2024’e kadar başvuru yapabilir. Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversite Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN veya POSTA yolu ile teslim etmeleri gerekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri