AFAD’a KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Bugün Açıklandı

AFAD bünyesinde proje kapsamında KPSS şartı olmadan yeni personel alımı yapılacak. Başvuru şartları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

AFAD, Avrupa Birliği “AB” eş finansmanı ile AB Sivil Koruma Mekanizması (UCPM) Afet Risk Azaltma için Tek Ülkeli Hibeler Programı Kapsamında yeni personel alımı açıklandı. Bu kapsamda proje dahilinde istihdam edilmek üzere Takım Lideri ve İdari Koordinatör alımı yapılacak. Takım lideri ve idari koordinatör için danışmanlık hizmet alımı ilanına dair tüm bilgiler şu şekildedir:

Ekip lideri alımı için gerekli şartlar

Üniversite mezunu, İyi derecede İngilizce konuşma ve yazma bilgisine sahip (C1 ve üzeri), En az 10 yıl mesleki iş deneyimi, Afet risk yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyim veya ekosistem yönetimi sektörlerinde, Ekosistem yönetimi deneyimi (varlık), Ekosistem bazlı afet risk yönetimi çalışmalarında deneyimli, Projelerin uygulanmasında Ekip Lideri ve/veya yönetici pozisyonunda minimum 3 yıl deneyimli adaylar başvurabilir.

İdari koordinatör alımı için gerekli şartlar

Üniversite Lisans mezunu (İdari derece tercih edilir), İyi derecede İngilizce konuşma ve yazma bilgisine sahip (C1 ve üzeri), Minimum 5 yıl mesleki iş deneyimi, Minimum 1 yıl deneyimli, AB Programları kapsamında projelerin uygulanmasında idari ve mali pozisyonlarda, AB destekli projeler raporlama ve mali yönetim yetkin, Güçlü dokümantasyon ve raporlama kabiliyetine sahip olmak, Toplantı, çalıştay, çalışma ziyareti, konferans ve eğitim gibi etkinlikleri organize edebilme kabiliyetine sahip olmak, AB destekli programlar kapsamında Türkiye'de ihale ve satın alma süreçlerinde bilgi ve tecrübeye sahip olmak gerekiyor.

AFAD proje personeli alımı başvuru süreci

Adaylar AFAD internet sitesinde yer alan e-posta adresine 17 Kasım 2023’e kadar başvurularını yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri